Új vezeto vagyok. Tudni szeretném,hogy mukodik ha baleset tortenik. Kit kell hivni? Milyen fotokat kell csinalni? A pelda ne legyen nagy serules,mondjuk egy beletolatas a parkoloba.
foto az elso es alap.hogyha a masik pl egy regebbi horpadast is rad akar fogni tudod bizonyitani nem ugy van az.
rendorseget
A biztositotarsasag oldalarol tudom letolteni ?
telefonos bejelentessel megoldhato? Pl felhivott biztosito es kihangositom a telefont,hogy mondja el ,hogy "igen en mentem neki az en hibam stb"? vagy az csak a tundermesebe van? Automentot hivtam mar ha elakadas volt,de meg lennek love ha baleset lenne.
Okostelefonos alkalmazással is lehet ha nincs nálad papír alapon.
Nem, sima hívásalapú bemondással nem működik. De tényleg ez annyira alap dolog, hogy szerezted meg a jogosítványt??
Papíron kell ezt rögzíteni, a szó elszáll.
Lehet, hogy le lehet ilyet tölteni a biztosító honlapjáról. Nekem adtak az irodájukban.
"Nem, sima hívásalapú bemondással nem működik. De tényleg ez annyira alap dolog, hogy szerezted meg a jogosítványt??"
Nem volt ezzel kapcsolatban kerdes,vagy nem emlekszem.
15 evvel ezelott vizsgaztam le kb.
Most vettem csak autot.
Okostelefonnal is lehet:
10 másodperces Google keresés után:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!