Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szoktatok anyázni, mutogatni...

Szoktatok anyázni, mutogatni más sofőröknek, akik a ti károtokra szabálytalanul közlekednek? Vagy volt már, hogy neked szóltak be?

Figyelt kérdés
Utoléritek egymást piros lámpánál és elkezdtek "kommunikálni" egymással. Volt már ilyen?
2023. márc. 13. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kajak baromság bemutatni. Aki nem fogyatékos, az érteni fog egy villantásból is. Friss jogsival velem is megesett, hogy rosszul mértem fel egy előzést. A szembe jövő szerencsére kimentett (lassított), de mellette villogott mint állat (jogosan persze), meg is tanultam a leckét, de ennyi elég is volt. Jó sz@rul éreztem magam utána hetekig, volt időm elgondolkodni rajta, hogy milyen béna voltam, de tanultam is belőle komolyan. Soha többet nem csináltam ilyet, sokkal figyelmesebb sofőr lettem. Aki nem elmebeteg, az ennyiből is ért, és tanul. Most ha elkezd nekem mutogatni meg kiszáll, vagy utánam jön, akkor csak megijeszt, és még bénábban folytatom az utam vagy valami most annak mi értelme lett volna? Aki meg sz@rik az egészre annak mutogathatsz úgysem fogja érdekelni. Szóval szerintem egy villantás, vagy grimasz ilyesmi pont elég, hogy tanuljon belőle a másik.
2023. márc. 14. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, magamban a bajszom alatt elmotyogok egy “k*rva anyád”-t és ennyi, innentől igyekszem távol kerülni.
2023. márc. 14. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Én is azt szoktam amit az #1-es
2023. márc. 14. 11:39
 14/15 Szolovjov ***** válasza:
Nem szoktam még dudálni sem, mert csak agressziót szül. Ha nem történt baj, akkor nem történt. Az is előfordul hogy nem szándékos a szabálytalanság, csak benéz az ember valamit, bárkivel megesik.
2023. márc. 15. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Sokszor csak az agresszió a megoldás
2023. márc. 16. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!