Szoktatok anyázni, mutogatni más sofőröknek, akik a ti károtokra szabálytalanul közlekednek? Vagy volt már, hogy neked szóltak be?
Soha. Akármit gondolok róla, azt csak autóm csöndes magányában mondom ki úgy, hogy ne hallatszódjon ki onnan.
1-es, nagyon szépen megfogalmaztad: "ordibálok a másik parasztnak". Igen, ő a másik. Te, az ordítozó, pedig az egyik.
Egyszer mutattam be egy nőnek aki a belső sávban tötymörgött max 40el, feltartva a forgalmat.
Ballra nem lehetett kanyarodni, 60as tábla volt.
Ki jobbra, be vissza elé, vagy 4km keresztül követett a bolond akkor már emberi sebességgel, közben mutogatott meg kiabált, próbált előzgetni stb.
Nekem még egy ilyen kretén nem kell, azóta csak szép csendesen elsuhanok az ilyenek mellett
ez pontosan miért is jó ? meg mi az hogy káromra szabálytalan ?
Volt hogy szabálytalan volt, káromra, mert belém jött, ekkor ha nem érti hogy mi a helyzet kb 15 másodperc eleltével már a rendőrt hívom, ő szakmája, rendezze ő.
Ha nincs kár, tehát nem ment belém, akkor nincs miért mutogatnom..
nem tudom 20 éve vezetek de ha előttem szerencsétlenkednek akkor nem haragszom rá mert ő a közlekedés résztvevője és nincs jogom megmondani hogy ő jól vezet e vagy se.
Ha nem adja meg az elsőbbséget, az megtörténik sok emberrel ha nicns baj nincs baj. Nincs időm megállni balhézni, nomeg nem is érdekel.
Ha bevág elém hát tegye, mivel 2-3 másodperc egy egy autó, ha megyek valahova és 30 perc helyett 30 perc és 2 másodperc lesz az út azt valahogy fel tudom dolgozni. Ritkán kértem még elnézést se mert két másodpercet késtem.. Arról nem is beszélve hogy a mutogatással mi van ha lassít és elveszítek további 4 másodpercet ? Akkor kettő plusz 4 az már 6 másodperc, és teljesen feleslegesen.
Soha nem büntetőfékeztek, de gondolom azért, mert nem kalimplálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!