Gyakorló vezetésnél, ismeretlen terepen honnan tudom, hogy település határ lesz mondjuk 500-1000m-en belül?
Települések között sokszor van 90-es útszakasz, és mire meglátom a településhatár táblát (kb 200m jobb esetben), már igen későnek tűnik erős fékezés nélkül 50-re lassítani. Ez így nyilván nem jó. Ahol nincs előjelző, vagy megerősítő tábla, ott van valami módszer, hogy ezt elkerüljem?
Köszi!
#21 Nem kötelező válaszolni a kérdésekre, görgess tovább! Én is pénzért dolgozom a saját szakterületemen, nem is keresek rosszul, és elég jó szakember vagyok benne. Azokban a témákban nekem az életben nem jutott eszembe a tiédhez hasonló kérdést feltenni, sőt az egész szánalmas problematika meg sem fordul a fejemben. Ez téged minősít, nem engem. Elég nyomorult életed lehet...
A saját témáimban, ha feljövök ide és tudok szakmailag korrekt választ adni, azt hobby-ból leírom a kérdezőknek. Ugyan miért ne? Tudod, a pénz nem életcél, hanem csak egy eszköz. Ez az oldal pedig arra való, hogy egymásnak segítsünk, nem pedig arra, hogy a személyes frusztrációinkat másokon éljük ki.
Vegyél egy boxzsákot, ha annyira rúgdosni akarsz. Itt meg pls ha értelmes választ nem tudsz kinyögni, akkor trollkodj máshol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!