Kedves lassan haladó sofőrök, miért mentek lassan?
Figyelt kérdés
Minden rossz szándék nélkül kérdezem, mert nem értem mostanában ezt a dolgot. Fényes nappal, jó látási viszonyok között miért kell 50-el menni lakott területen kívül? Mostanában ez egyre gyakoribb, előzni nehézkes a szembe forgalom miatt, illetve beláthatatlan kanyaroknál. Tényleg én sem vagyok gyors, nem száguldozom, betartom a korlátokat. De ezt most már én sem értem. Tényleg érsekelnének az okok. Féltek? Nem rossz félelemmel vezetni?2023. febr. 14. 07:18
31/35 anonim válasza:
Mert éppen a körmeimet festem mert vezetés közben van erre időm és akkor csinálom amikor ez jólesik, senki nem fogja megszabni!
32/35 A kérdező kommentje:
XD jaja igazad van.
2023. febr. 15. 18:52
33/35 anonim válasza:
32: Na akkor a kérdésed megvan normálisan válaszolva. :P :D
34/35 anonim válasza:
Kedves száguldozó sofőrök! Miért mentek gyorsan?
35/35 anonim válasza:
Ha valaki fáradt, mert mondjuk mubkából megy haza, vagy kevés gyakorlattal rendelkező sofőr, akkor a reakcióideje eléggé megnyúlik.
Ahol nincs minimális sebesség meghatározva, ott a 35-40km/h nem tart fel senkit egy városi forgalomban. Inkább menjen lassabban, minthogy balesetet okozzon! Én azzal az elvvel sem értek egyet, hogy aki lassabban megy, mint a megengedett mínusz 5km/h az másokat balesetveszélyes helyzetbe sodor. Aki előz, annak kell figyelnie a saját előzésére pl. De akár egy másik, párhuzamos utcába kanyarodva kikerülheti a lassabbakat.
Tolerancia, türelem, tisztelet egymással szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!