Kerékpárúton közlekedve, az azzal párhuzamosan haladó autóúton külterületen állandóan elvakítanak az autósok refivel, szabályos ez?
Figyelt kérdés
Hiába villantok, akármi, rá se hederítenek. Gondoltam hogy vakuval vagy óriási zseblámpával viszonzom a vakítást...2023. febr. 6. 11:02
1/15 anonim válasza:
Kiváló ötlet, egy autóuton haladó autóst elvakítani. Érdemes próbálgatni, hátha meghal valaki.
3/15 anonim válasza:
Rafinált módja az öngyilkosságnak, az már biztos!
4/15 anonim válasza:
"Kiváló ötlet, egy autóuton haladó autóst elvakítani"
Pont olyan, mint egy kerékpárost. Az is jármű.
Meg az is nekimehet elvakítva egy fának, és meg is halhat.
6/15 anonim válasza:
Már én is gondolkodtam egy komolyabb LED reflektor beszerzésén, nem csak autósoknak járna a viszonzás, hanem rollereseknek és bicikliseknek is.
8/15 anonim válasza:
De båssza meg, ne “viszonozzátok” a szabálytalanságokat, hát hová vezetne az, ha egy potenciálisan veszélyes helyzetet a veszély továbbnövelésével “oldanánk meg”?!?
Az eszem megáll.
Nyilván ugyanúgy tilos a kerékpárost elvakítani, mint a közeli sínpáron haladó vonat vezetőjét vagy épp a közeledő komphajó vezetőjét, ez vitán felül all, de mit old meg az, ha egy helyett két ember nem lát a vakítás miatt ???
9/15 anonim válasza:
#8: miért ha autóval vagy, és valaki tavolságival vakít szemből, akkor nem bszod fel rá te is, hogy vegye észre magát?
10/15 Alex Fly válasza:
Mit keresel kerékpárral autóúton? Na az nem szabályos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!