Főúton sokat kanyarodok balra, miért dudálnak állandóan?
Hát, én ilyenről még soha nem hallottam, hogy a szabályosan balra kanyarodót ledudálnák, pedig napi 8-10 órákat vezetek...
A többiek leírták, akkor lehet ilyen, ha az illető nem indexel, nem húzódik a felezőhöz, vagy sokat tökörészik.
Egy biztos, ne magadban keresd a hibát!
Vannak ilyenek...
Mondjuk a kamionos nem tudom mit szólna, ha én meg azért dudálnék, mert lassan megy 40 tonnával emelkedőn.
Én meg a mutogatós fajtával szoktam találkozni.
Zokon veszik, hogy családdal, törékeny dolgokkal megrakva nem 50-nel hajtok keresztül a kis körforgalmon.
Múltkor is egy nőci mutogatott, én meg a belső visszapillantó elé emeltem a két kezem és megtapsoltam, hogy jól lássa.
Utána meg jót röhögtem rajta. :-)
"Mondjuk a kamionos nem tudom mit szólna, ha én meg azért dudálnék, mert lassan megy 40 tonnával emelkedőn"
A kamionos NEM TUD gyorsabban felmenni az emelkedőn, nem tudom észrevetted-e màr... de az, hogy vki gyök2-vel kanyarodik, vagy nem időben jelzi, nem húzodik be, ahol lenne rà mód, hogy kikerüljem jobbról, azt én is ledudàlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!