Főúton sokat kanyarodok balra, miért dudálnak állandóan?
Figyelt kérdés
Egyik céges telephelyünk van ott napi kétszer járok arra, heti 1-2-szer mindig ledudálnak, főleg a kamionosok. Pedig ha szabad a szembejövő sáv akkor gyorsan lendülettel kanyarodok be. Mégis mit csinálok rosszul? Repülni nem tudok az autóval.2019. jún. 6. 14:12
11/22 A kérdező kommentje:
"A kamionos NEM TUD gyorsabban felmenni az emelkedőn"
Én meg nem tudok repülni.
2019. jún. 7. 09:54
12/22 anonim válasza:
"nincs semmi oka, másokat is állandóan ledudálnak, sokat hallom."
Ha egyszer előfordul, oké, nem te vagy a hibás. De ha rendszersen, akkor már elgondolkoznék
13/22 A kérdező kommentje:
"De ha rendszersen, akkor már elgondolkoznék"
rendszeresen mindenki ledudálnak, nem csak engem de hányszor írjam még le?
2019. jún. 7. 10:31
14/22 anonim válasza:
Attól még hogy sokszor írod nem lesz igaz, és nem is mentesít a hiba alól;)
15/22 anonim válasza:
""A kamionos NEM TUD gyorsabban felmenni az emelkedőn"
Én meg nem tudok repülni"
Hàtha csak ennyit tudtàl hozzàfűzni, ennyi ésszel nem is csoda, hogy ledudàlnak...
16/22 anonim válasza:
Egyre komolytalanabb ez a kérdés. 2 oldal óta találgatjuk, hogy miért dudálhatnak rá, mert nulla, azaz nulla infot adott meg a kérdésben a kérdező. Rákérdeztem, hogy hol történt ez, hátha tudunk valamit mondani a helyszínből. A kérdező válasza: "ok nélkül dudálnak", helyszínre adott választ pedig mellőzi. Hát köszi, így nem lehet segíteni.
17/22 anonim válasza:
Ha dudálnak és rendszeresen, akkor annak oka van, viszont én arra tudok gondolni, hogy balra kanyarodás előtt nem a felezővonalhoz húzod a kocsit és így nem tudnak jobbról elmenni melletted, hanem meg kell nekik is állni.
18/22 anonim válasza:
Vagy amit még senki nem írt: balra kanyarodni tilos.
19/22 A kérdező kommentje:
szabad balra kanyarodni.
2019. jún. 8. 16:25
20/22 anonim válasza:
Te tulajdonképpen milyen választ vársz a kérdésedre? Csak mert elég sokan leírtuk neked, hogy amennyiben rendszeresen ledudálnak, annak oka van, de te ezt nem vagy hajlandó elfogadni. Azt szeretnéd hallani, hogy te mindent jól csinálsz, a többi közlekedő meg türelmetlen hülye barom? Mert ha igen, akkor mondd ki nyíltan és essünk túl az előjátékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!