Miért kell így beszólni másoknak?
Értem, hogy nem nézett szét, de miért kell önkéntes rendőrt játszani, ráadásul ennyire bunkó módon? Én nem tudom az ilyen embereket elviselni, nagyon sokat foglalkoznak másokkal.
#29: nem én írtam, én pont azt irtam, hogy ilyet nem csinálok, csak rákiabálok.
Szerinted a motorhaztető egy pacsitól behorpad?
nem ráverek ököllel nekifutasbol, hanem rácsapok tenyérrel, nagy hangja van, kárt nem okoz, dudálni nem tudok :)
Én is pont így szoktam reagálni, nincs zavaróbb annál, ha valaki úgy vág be eléd, hogy oda se kukkant. Lehet, hogy ő közben már látott és úgy ítélte meg, hogy kényelmesen bejöhet elém (ami nem igaz pl a videóban sem), de ha nincs vizuális kontaktus nekem csak annyi jön le hogy basz1k a világra és teljesen világtalanul jön-megy a világban. Nem egyszer volt már olyan is, hogy gyalogos kilépett a parkoló autók közül elém, mert csak a fülére támaszkodott, a bringa meg ugye nem brummog...
Ja, még hozzáteszem, hogy általában reakció nem nagyon szokott lenni, a gyalogos meglepődik és tovább megy a bringásrolleres meg oda se néz. Egyszer volt olyan, hogy valaki valami térdvédős sisakos sporttárs egy segway szerű szarral ment 15-el dombon felfele, dedikált bringaúton, bedugott füllel, csengettem neki eszetlenül, persze baszott meghallani. Óvatosan felvettem a tempóját és mellé értem hogy valahogy megelőzzem a szerencsétlent aztán még neki állt feljebb amikor ráordítottam, hogy "Helló!", pedig sokkal csúnyábbat gondoltam magamban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!