Miért kell így beszólni másoknak?
Értem, hogy nem nézett szét, de miért kell önkéntes rendőrt játszani, ráadásul ennyire bunkó módon? Én nem tudom az ilyen embereket elviselni, nagyon sokat foglalkoznak másokkal.
Egyik sem jó.
nyilván, ha valaki az életemre tör, és kifejezem nemtetszésemet, akkor dühkezelési problémáim vannak.
neked kéne pszichológushoz fordulni, ha ennyire meghunyászkodó vagy
Aha, ès az az első megoldásod, hogy bezúzod a szèlvèdőjèt... Mi a második lèpèsed?
Meghunyászkodó? Nem, vagyok az, csak az hogy bezúzom a szèlvèdőt, letèpem a tükrött mèg nem oldottam meg a konfliktust, hanem tetèzem.
Èletedre tör-letöröd a visszapillantót-kiszáll megüt, eltöri az orrod-te visszaütsz-eltöröröd a bordájàt-mindketten korházban köttök ki-gyógyulási idő-rendőrsègi ügy-mindkettőtöknek biróságra járna-felfüggesztett....
Kell nekem ez? Nem. Megèri nekem ez a rocedúra? Nem....
#25: már tévkepzeteid is vannak. bezúzom a szelvédőt, meg leverem a tükröt. rámutatnál, hol írtam ezt?
ezek a te paranoiás gondolataid
6/28 anonim ***** válasza:
31%
A bringás még végtelenül türelmes és udvarias votl a rolleres gyökérrel. Én biztos megböktem volt a kormányszarvval. Épp csak annyira, hogy elhasalhasson.
Gondolom te írtad.... Ha autóssal szemben marad a károkozás... De akkor mondom így: rácsapsz a motorháztetőre-behorbad-èn meg feljelentelek károkozásèrt-kifizeted a javítást-èn meg fizetek helyszínen 10.000 ft-ot meg kapok 5 büntetőpontot. Te meg 70.000 javítod a kocsimat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!