Miért kell így beszólni másoknak?
Értem, hogy nem nézett szét, de miért kell önkéntes rendőrt játszani, ráadásul ennyire bunkó módon? Én nem tudom az ilyen embereket elviselni, nagyon sokat foglalkoznak másokkal.
1:sèrülèsveszèlyes önmagára másokra
2:igazavolt a bicajosnak
3:ha így jön le a járdáról, akkor hogy közlekedik ott
4: ha kamion előtt csinálja meg a kamionos vagy nem tud megálni, vagy a holtèr miatt nem veszi èszre, ès mèg a kamionost vennèk elő...
Beszólástól még senkinek nem lett baja, legalább tudatosul, hogy valamit rosszul csinál.
Nem ez az önkéntes rendőrködés.
Akkor lenne önkéntes rendőr, ha írna neki egy csekket ezért.
Csak simán szólt neki, amugy életveszély amit a rolleres csinált, ha egy teherautó jön, simán befekszik alá a holttérben.
Csak elmondta a teljesen jogos véleményét. Ilyenkor a leghatásosabb amit a futár youtuber csinál:
Jó hangosan ráordít hogy: RING-RING!
Meglökni nem kell, a közlekedő ne okozzon másnak veszélyhelyzetet még akkor se ha a másik nyilván gyökér, vagy nem törődöm balfék.
#6: ha egy rollerest picit oldalba böksz, szinte biztos, hogy kórházban köt ki.
Az ilyenekre én is csak ráorditok
Nálam megbökést csak az érdemli ki, aki látja, hogy jövök, és szándékosan leszorít, vagy elémáll. Gyalogosok, biciklisek vállas vagy felkaros könyökpuszit kapnak, autosok meg túkörpacsit. Mondjuk ez évente tán 2x fordul elő úgy, hogy naponta bicajozok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!