Miért kell így beszólni másoknak?
Figyelt kérdés
Értem, hogy nem nézett szét, de miért kell önkéntes rendőrt játszani, ráadásul ennyire bunkó módon? Én nem tudom az ilyen embereket elviselni, nagyon sokat foglalkoznak másokkal.
2023. jan. 22. 20:38
11/33 anonim válasza:
#10 Szerintem ha valaki eltöri a kezemet azért, mert rácsaptam az autója tetejére, akkor ő fog rosszabbul járni a rendőrségen. Még meg is éri.
12/33 A kérdező kommentje:
De milyen jogon csapkodod?
2023. jan. 23. 09:28
13/33 anonim válasza:
Mert mondjuk majdnem elütött, és ha szimplán bemutatnék neki, lehet, hogy nem venné észre.
14/33 A kérdező kommentje:
De az a helyzet, hogy még ilyen helyzetben sem csapkodunk. Elég az is, ha beszólsz neki az ablakon egy ízeset.
2023. jan. 23. 09:32
15/33 anonim válasza:
Látszik, hogy nem voltál még olyan szituációban, amikor valakinek az autója súrolja a tested a zebrán, csak mert az előtted lévő gyalogos 3 m-rel előtted sétált, neki meg derogált a következőt is megvárni.
16/33 A kérdező kommentje:
Akkor sem csapkodunk.
2023. jan. 23. 09:43
17/33 anonim válasza:
Mert, mi baja lesz tőle? Nyilvánvalóan vak és bunkó, mást nem vesz észre. Ez olyan, mint az, hogy a biciklisre rákiabálok. Arra csak rákiabálok, nem lököm le a bicikliről, nyugi.
18/33 A kérdező kommentje:
Az autó saját tulajdon, más tulajdonát nem csapkodjuk. Mondjuk ezt egy intelligens ember megérti.
2023. jan. 23. 09:52
19/33 anonim válasza:
Soha nem jutnaeszembe más kocsijátcsapkodni.... Kiszálni is csak 2* szálltam ki, 1 ahol motorossal volt egy affèrunk (èn voltam a hibás) ő is korrekt volt, meg èn is, elismertem a hibámat, elnèzèst is kèrtem tőle, mentünk tovább. 2. Gyalogos a busz mögül futott ki elèm, majdnem elcsaptam. Volt zebra, de a busz elejèn. A gyalogos fennhangon közölte, hogy èn vagyok a hibás. Èn me mutattam neki hogy ott a zebra, onnan szàmítok rá... De kötötte a ebet a karóhoz....
20/33 A kérdező kommentje:
Erről van szó, nem is kell csapkodni.
2023. jan. 23. 10:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!