Elakadásjelző háromszög helyett elfogadja a rendőr a terelőbójákat/magnéziumfáklyát?
Nekem van egy rendes elég drága kéklámpám csak lecseréltem a búrát fehérre így fehéren villog de ugyanolyan erősen mint a rendőrségi kéklámpák, ezt raknám ki az autóra ha mondjuk pályán a leállósávban kényszerülnék megállni.
Emellett pedig bár van az autóban gyári háromszög, viszont én vettem 3 darab terelőbóját ami az ADR kamionoknál is van, plusz van egy önállóan felállítható góliát elemes sárga villogó fényjelzés ami szintén az ADR táskából lett lenyúlva és vettem még tüzijáték boltban 2db magnéziumfáklyát amit Olaszországban használnak pl, ezek 15 percig égnek, annyi töltet van bennük ha jól emlékszek.
Hisztizni a rendőr, ha kidobnám a gyári háromszöget a kocsiból? Tekintettel, hogy úgyse kell ezek mellé, amúgy is filléres műanyag vacak, ki kell venni a dobozából aztán úgyis ott hagyod ha elmentél vagy addigra átmegy rajta valaki, akkor ott van egy üres doboz amit megint csak dobhatsz ki.
Linkek:
Nem értem miért büntetnének meg háromszög hiánya miatt, amikor sokkal de sokkal sokkal jobb felszerelésem van az ADR kamionból meg olaszból, angliából.
Egy darab háromszög az semmit nem ér ha tényleg baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!