Miért szalad a gyalogos?
50 kilós nőként nem fogok leállni verekedni felnőtt férfiakkal, köszi.
Nem mindenki csinál dominanciaharcot a közlekedésből, van aki csak szeretne hazaérni mielőbb.
De miért értetlenkedsz? Miért ennyire elképzelhetetlen neked, hogy valaki siet valahova?
Honnan tudod, hogy nem arról szól? :D
Hát én meg nem fogok konfliktust keresni csak azért, hogy más vánszoroghasson.
17. Csak egy kis pontosítás: a nyugalmas tempó nem sétálás! Autósként meg sem zavarhatom, de a zebra nem sétáló utca.
A gyalogos köteles a lehető legrövidebb úton, és a lehető legrövidebb idő alatt átkelni. Szóval nem átlósan, ahogyan sikerül, nem a zebrától két méterre stb., hanem nagyjából merőlegesen.
A tempójánál nyilván a tőle elvárható sebességet kell érteni. Ha én járókerettel is csak nehezen közlekedem, és tíz perc alatt tudok átmenni, három lépésenként meg-meg állva, akkor úgy. De ha tökéletesen egészséges és fiatalos vagyok, akkor jó minőségű, száraz úton a 3-4 km/h sebesség elvárható.
Nem vitázom veled, ne úgy értsd! Csak olyan gyalog is van, akkor úgy bandukol kényelmesen, mintha valami parkban sétálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!