Gyalogosnak van elsőbbsége, ha főútra kanyarodok rá?
Most ezt egy kicsit nehéz elképzelni de ha jól sikerült elképzelnem akkor ez esetben neked ha nincs zebra.
Persze én ilyenkor általában átengedem a gyalogost, most azon a néhány másodpercen semmi nem múlik.
A kreszt azt írja, hogy mindig a gyalogosnak van elsőbbsége az autóssal szemben, ha az autós arra az útra akar fordulni, amerre a gyalogos lelép. Ez akár lehet zebrás és nem zebrás átkelés.
Ezen kínlódtam én a próba teszteken az E-Titánon, míg fel nem fogtam, hogy mi van. Hiába nem volt zebra, akkor is a gyalogosoknak volt elsőbbségük. (Jelenleg tanulok vezetni, garantálom, hogy benne van a Kreszben.)
4. Ez alapján természetesen neked.
A kérdésben az az zavaró, hogy az utak rangsorolása csak a járművekre vonatkozik. Jármű-gyalogos vonatkozásában semmi, de semmi jelentősége sincs.
neked van elsőbbséged.
en ilyen esetben, mivel legtöbbszöt úgyis meg kell állnom, elengedem a gyalogost
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!