Mit lehet tenni, ha a mögöttem közlekedő "tol", semmilyen követési távolságot nem tart?
Nagyjából mindennapos jelenség, a mögöttem közlekedő autós vagy motoros a s.ggemben halad, mintha nem hallott volna a követési távolságról.
És NEM "szüttyögök", annyival megyek amennyi a megengedett (vagy amennyit az út és az időjárás enged).
- a megengedettnél gyorsabban menni nyilván nem fogok a kedvéért
- félreállni nem mindenhol lehet
- a büntetőfékezés az ördög találmánya
- általában beválik a "büntető 30", fék nélkül(!!), gázt elvéve lassítás és sétakocsikázás, amíg észre nem veszi magát... De nemrég ez után előzés közben rámhúzta az utánfutót valaki és végigszántotta a kocsi oldalát, szóval idegbetegek ellen ez se jó.
Pedig szerintem jogom lenne biztonságban közlekedni.
Szóval mit tehetek ilyen esetben, hogy abbahagyja végre a veszélyeztetésemet a másik, és tartson távot?
Nem "idegeskedek" csak nem hiszem el, hogy köteles lennék eltűrni a közúti veszélyeztetést, pláne huzamos ideig.
Nem, nem előz meg, ahogy a #2-es is írja. Gondolom ez dobja fel a napjukat, vagy passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!