Tejföl ködben mit tesztek, ha kerékpárps halad előttetek?
Figyelt kérdés
Előzitek, vagy mentek utána? Ha olyan köd van, ami valamelyik nap volt, hogy citromsárga riasztás volt néhány településen.2023. jan. 4. 16:16
31/35 anonim válasza:
Alex bátor. Alex öko. Alex fly! :)
32/35 Alex Fly válasza:
@31: valahogy ennél több érvre vagy a kérdés szempontjáből releváns információra számítottam...
34/35 anonim válasza:
Irtam eleget korábban, teret adok az evolúciónak. Aki hü... az is marad.... Illetve elefánt laba alatt a róka is pondró.
Majd teázok és sajnalkozok a temetés alatt... sorry, ha nem megy át, hogy ami veszélyes abban meg lehet halni akkor wtf!?
Amúgy meg közepesen proli, bringás/erolleres/motoros/autós vagyok. Ha meg nem akkor gyalogos.
35/35 anonim válasza:
Szerintem ugyan azt teszem tejföl ködben, mint napsütésben, vagy éjjel kettőkor hózáporban.
Irányjelző és megyek tovább.
/vagy gondolod, hogy az 1.6-os mazdámmal ballagok mögötte 10-20kilométert? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!