Tejföl ködben mit tesztek, ha kerékpárps halad előttetek?
Figyelt kérdés
Előzitek, vagy mentek utána? Ha olyan köd van, ami valamelyik nap volt, hogy citromsárga riasztás volt néhány településen.2023. jan. 4. 16:16
1/35 A kérdező kommentje:
Én pl. semmi esetre nem tennék ilyet, kíváncsi vagyok csupán ki hogy van ezzel teljesen őszintén.
2023. jan. 4. 16:25
2/35 anonim válasza:
Hol, falu, város, településen kívül? Milyen forgalomnál? Azért 10-zel nem követem az örökkévalóságig, csak lehúzódik és kerülök egyszer.
3/35 anonim válasza:
Már mi a fenéért követnék AUTÓVAL egy BICIKLIST? Eleve mi köze van ennek a ködhöz? Ködben nem lehet balra fordítani a kormányt, hogy elmenjek mellette, vagy mi?
4/35 anonim válasza:
Mivel hátulról is utolérhetnek, igazából sem követni, sem előzni nem biztonságos. Egy relatíve szélesebb részen megelőzném.
5/35 anonim válasza:
Csak nem mehetek utána a jóég tudja meddig!
6/35 anonim válasza:
Ködlámpa be, és akkor látok, megelőzöm.
7/35 anonim válasza:
Helyzetfüggő.
Nem mindegy mennyire sűrű a köd, mennyivel megy a biciklis, milyen járművel vagyok, mennyire kanyargós és mennyire széles az út stb.
8/35 anonim válasza:
Mégis milyen időjárási jelenség a "tejföl köd"?
9/35 anonim válasza:
Ha csak 2 méterre látok előre, akkor úgyse megyek többel, mint a biciklis. Ha meg ellátni 50-60 méterre, akkor meg tudom előzni biztonságosan, megfelelő oldaltávolsággal.
10/35 NTBS válasza:
Ez nagyon az adott helyzettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!