Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárpzás után hasfádjalom...

Kerékpárpzás után hasfádjalom miért?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem újra sportolás szinten biciklizni, kb 20 kilómétert tekertem és mikor befejeztem elkezdett brutálissan fájni a hasam, kb 20 percig fájt aztán semmi. Miért?
2020. okt. 19. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy a kerékpározástól van és nem azért, mert ettél valamit vagy valami betegség okozta?
2020. okt. 19. 17:46
 2/10 TR75 ***** válasza:

Ettél előtte? Ha igen, mit? (Meg úgy általában is, nem ettél valamit, amitől megfájdulhatott a hasad?)

Nem ittál túl sokat tekerés közben vagy után?

2020. okt. 19. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
a töltöttpaprika lehet az oka amit 3 karéj felhérkennyérrel vertél be ebédre.
2020. okt. 20. 00:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek annyira hülye vagyok, hogy nem veszem észre ha egy kajától kezd fájni? XD Nem kaja miatt!!!
2020. okt. 20. 11:28
 5/10 TR75 ***** válasza:
Nem mindig egyértelmű az összefüggés.
2020. okt. 20. 11:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyebként fél litert ittam meg nem hinném, hogy az sok.
2020. okt. 20. 11:54
 7/10 TR75 ***** válasza:

Egyben simán lehet sok.

Mesélhetnék arról, hogy egyszer 20 kilométer tekerés után lehúztam valami 5-7 deci izotóniás italt, aztán 10 percen belül rohantam a bokrosba, mert nagyon-nagyon hívott a természet :-D

Sokat tekerők is megerősítik, hogy inkább többször 1-1 deci innivaló menet közben, mint egyszerre fél liter (vagy több), mert simán így járhat az ember.

2020. okt. 20. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Hasfájás sokfele lehet, konkretizálni kene, hogy mid fájt... azért van a hasadban egy pár szerv... de akar a hasizmod is fájhatott...

Fájhat azert mert pl hírtelen ittál,m fajhat mert nem vagy hozzászokva a rázkódashoz, fájhat, ha erős sprintben feszítettél és bent összeszorítottad a reggeli körömpörköltet... fájhat a léped, fájhat a májad, fájhat a kötőszövet...

2020. okt. 20. 15:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Konkrétan a gyomrom fájt, ma lazábbra vettem a tempót és nem volt baj. Tegnap rányomtam kettő sprint szakaszt valószínűleg az miatt fájt, bár akkor nem éreztem, hogy annyira megterhelne.
2020. okt. 20. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Velem volt olyan, hogy anyagi gondok miatt nem volt bringám 2 évet, aztán mikor végre sikerült vennem egy normálisat, nagy örömömben tekertem egy laza 5km-t fel a kedvenc helyemre, aztán ott kihánytam a belemet, és majdnem elájultam, aztán alig bírtam hazamenni, majd 2napig csak fogtam a hasam...

Hirtelen megetöltetés... van ilyen.

2020. okt. 21. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!