Tejföl ködben mit tesztek, ha kerékpárps halad előttetek?
20:
Sosem fogom megerteni, hogy miert nem vársz inkabb 2 órat, amíg felszáll a köd, minthogy megölj valakit, de nekem ok amíg nem engem csapsz el...
Azt nem tudom felfogni, Alex és tarsai, hogy mit nem ertetek azon, hogy a biciklis a serülekenyebb. Motorral nagykerekü dolgok (busz/kamion stb) mellett/mellé nem allunk be.
Zebrán hiaba van elsőbbsegem gyalogosként, ha nem vesznek eszre...
A kamionosok pl tuti menni fognak, meg akkor is amikor minden autós otthon marad azert, hogy ne üsse el a ködben a biciklist...
Az autós/kamionsofőr a lelkiismeretével es a jogsijaval jatszik ilyen szituban, a biciklis meg az életével. Ez a helyzet. Nem kell elfogadni, attól még igaz.
@24: éppen ezért az eriősebb járművek vezetőjének jóval nagyobb a felelőssége. Talán nem véletlenül követelik meg tőlük, hogy igazolni tudják, hogy képesek a járművüket úgy használni, hogy ne jelentsenek életveszélyt másokra nézve.
Sajnos ezt sokan elfelejtik és visszaélnek vele...
Feladom. Menjen mindenki tejföl-ködben, ónosesőben, tükörjegen, felhőszakadasban, hóviharban bringazni!
Az se baj, ha letér az útról egy vasuti atkelőnél, és lehetőleg max hangerőn fülesben a sinek között teker, a talpfákat felhasználva a headbanghez, lehetőleg napszemüvegben.
Van akinek el kell menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!