Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tejföl ködben mit tesztek, ha...

Tejföl ködben mit tesztek, ha kerékpárps halad előttetek?

Figyelt kérdés
Előzitek, vagy mentek utána? Ha olyan köd van, ami valamelyik nap volt, hogy citromsárga riasztás volt néhány településen.
2023. jan. 4. 16:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

20:

Sosem fogom megerteni, hogy miert nem vársz inkabb 2 órat, amíg felszáll a köd, minthogy megölj valakit, de nekem ok amíg nem engem csapsz el...

2023. jan. 8. 17:39
 22/35 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van. Igazából a legjobb - szerintem- az lenne, ha ilyenkor akik tehetik azok busszal közlekednének, minél kevesebb autó/ kerékpáros legyen az úton. A busz sofőrök pedig amúgyis nagyobb rutinnal rendelkeznek . Biztonsági szempontból ezt tartanám megfelelőnek. Persze most itt nem a kisebb, szakaszos ködről beszélek, hanem, amikor citromsárga riasztás is érvényben van, és tényleg semmit nem lehet látni. Mi tényleg nem szeretünk ilyenkor vezetni amúgy, pedig a családomban remek sofőrök vannak, de ők sem szívesen ülnek ilyenkor kocsiba, amikor ennyire durván köd van.
2023. jan. 8. 18:30
 23/35 Alex Fly ***** válasza:
67%
@20: talán mert nem mindenki teheti meg, hogy órákig várjon? Mondjuk időre megy valahova...
2023. jan. 8. 19:14
 24/35 anonim ***** válasza:
32%

Azt nem tudom felfogni, Alex és tarsai, hogy mit nem ertetek azon, hogy a biciklis a serülekenyebb. Motorral nagykerekü dolgok (busz/kamion stb) mellett/mellé nem allunk be.

Zebrán hiaba van elsőbbsegem gyalogosként, ha nem vesznek eszre...

A kamionosok pl tuti menni fognak, meg akkor is amikor minden autós otthon marad azert, hogy ne üsse el a ködben a biciklist...

Az autós/kamionsofőr a lelkiismeretével es a jogsijaval jatszik ilyen szituban, a biciklis meg az életével. Ez a helyzet. Nem kell elfogadni, attól még igaz.

2023. jan. 9. 18:48
 25/35 Alex Fly ***** válasza:
100%

@24: éppen ezért az eriősebb járművek vezetőjének jóval nagyobb a felelőssége. Talán nem véletlenül követelik meg tőlük, hogy igazolni tudják, hogy képesek a járművüket úgy használni, hogy ne jelentsenek életveszélyt másokra nézve.

Sajnos ezt sokan elfelejtik és visszaélnek vele...

2023. jan. 9. 19:49
 26/35 anonim ***** válasza:
32%

Feladom. Menjen mindenki tejföl-ködben, ónosesőben, tükörjegen, felhőszakadasban, hóviharban bringazni!

Az se baj, ha letér az útról egy vasuti atkelőnél, és lehetőleg max hangerőn fülesben a sinek között teker, a talpfákat felhasználva a headbanghez, lehetőleg napszemüvegben.

Van akinek el kell menni...

2023. jan. 9. 22:06
 27/35 anonim ***** válasza:
Ja és a közút veszelyes üzem. Biztos ez nem jelent semmit...
2023. jan. 9. 22:07
 28/35 Alex Fly ***** válasza:
51%
@26: képzeld, az itt felsorolt időjárási körülmények között is be kell jutni a munkahelyre. Nem mindenki teheti meg, hogy csak verőfényes napsütésben látogassa meg a vállalatot...
2023. jan. 9. 22:26
 29/35 anonim ***** válasza:
32%
Én rövid távokat tekerek (5-10 km) naponta, leginkább kis forgalmú mellékutcákban. Akkor is megyek, ha köd van. Még sosem állt le miattam a forgalom és nem is toporogtak mögöttem végig 10-zel az autósok.
2023. jan. 10. 19:05
 30/35 Alex Fly ***** válasza:
100%
Mondjuk a kérdés eleve értelmetlen: ilyen sűrű ködben nem.igazán tudod megelőzni a veled azonos sebességgel haladó kerékpárost...
2023. jan. 10. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!