Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tejföl ködben mit tesztek, ha...

Tejföl ködben mit tesztek, ha kerékpárps halad előttetek?

Figyelt kérdés
Előzitek, vagy mentek utána? Ha olyan köd van, ami valamelyik nap volt, hogy citromsárga riasztás volt néhány településen.
2023. jan. 4. 16:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%
Én valószínűleg elcsapnám.
2023. jan. 4. 20:52
 12/35 Alex Fly ***** válasza:
100%
Egyszerű: a KRESZ felsorolja az előzés feltételeit. Ha ezek mindegyike megvan, akkor meg lehet előzni a kerékpárost (vagy bármely másik közlekedőt) -ha nincs, akkor nem. Az előzés soha és sehol nem kötelező, csak egy lehetőség, amellyel adott helyzetben élhetek.
2023. jan. 5. 12:18
 13/35 anonim ***** válasza:
20%
Azt mintha nem lenne tejföl köd, megelőzöm/kikerülöm
2023. jan. 5. 14:36
 14/35 anonim ***** válasza:
39%

Nyilvan előzöm. Amint lehet.

Ezt a szitut vsak orszagútra tudom ertelmezni amugy.

Roppant felelőtlen dolog ilyenkor bringazni szerintem, meg ha mellenyben is van, es mondjuk 50 felé senki nem engedi a sebességet, akkor is instant eletveszely minden autó megjelenese. Nincs az az élethelyzet, ahol az élet realis es valós kockaztatása ilyen formaban indokolható szerintem!

Ködlampa fel aztan latok mehetek... nagyon nagy figura! :) Remelem nem vezetsz. Este meg so-so, mert ott leg dereng valami szemből, de nappal lof@sz esti fennyel ha van ködlampad elöl, az inkább abban segít h lássanak minél előbb, am8 nagyon hasznos amúgy.

2023. jan. 5. 19:32
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
14: azokra nem gondolsz, akinek nincs autója, de el kell jutnia valahogy munkába?
2023. jan. 5. 19:55
 16/35 Alex Fly ***** válasza:
100%
@14: akinek nem kell eljutnia a munkahelyére iskolába, hivatalos ügyet elintézni, nincsenek rokonai akiknek szükségük van rá és mindent házhozszállítással vásárol, annál elképzelhető, hogy nincs olyan élethelyzet, hogy indokolt lenne ködben közlekednie. De ugye a példádban neked is csak van valami okod arra, hogy útnak indulj...
2023. jan. 5. 22:25
 17/35 anonim ***** válasza:
32%

14, 15...

Gondolom a tömegközlekedes nem letezik mi!?

Raadasul biciklivel nem jarnak az emberek munkaba mondjuk 15 km-nel messzebbre. Szoval belevetjük magunkat a ködbe, bizva abban, hogy (jelen esetben, nagy ködben) majdcsak nem lesz baj, nem halok meg, mintsem kiperkaljak egy jegyet es varjak a buszra amennyit kell... Aztan ha nem jön össze, akkor majd a család eltemet. Adom.

2023. jan. 7. 16:36
 18/35 Alex Fly ***** válasza:
51%
@17: létezik, csak éppen semmi garancia nincs arra, hogy megfelelő időben és irányban rendelkezésre áll. Ahol napi 2-3 busz megy a szomszéd településre, ott az nem igazán fedi le az igényeket...
2023. jan. 7. 17:29
 19/35 A kérdező kommentje:
Fu már megint ilyen hülyeségeken vitáztok...miért kelk ilyen miatt konfliktusba keveredni?
2023. jan. 8. 11:27
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a látasmódok össze nem egyeztethetősege. Engem nem zavar, csak sosem fogom megerteni, hogy miert nem var valaki inkabb 2 órat a buszra inkabb, minthogy meghaljon, de nekem ok amíg nem en csapom el...
2023. jan. 8. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!