Tejföl ködben mit tesztek, ha kerékpárps halad előttetek?
Nyilvan előzöm. Amint lehet.
Ezt a szitut vsak orszagútra tudom ertelmezni amugy.
Roppant felelőtlen dolog ilyenkor bringazni szerintem, meg ha mellenyben is van, es mondjuk 50 felé senki nem engedi a sebességet, akkor is instant eletveszely minden autó megjelenese. Nincs az az élethelyzet, ahol az élet realis es valós kockaztatása ilyen formaban indokolható szerintem!
Ködlampa fel aztan latok mehetek... nagyon nagy figura! :) Remelem nem vezetsz. Este meg so-so, mert ott leg dereng valami szemből, de nappal lof@sz esti fennyel ha van ködlampad elöl, az inkább abban segít h lássanak minél előbb, am8 nagyon hasznos amúgy.
14, 15...
Gondolom a tömegközlekedes nem letezik mi!?
Raadasul biciklivel nem jarnak az emberek munkaba mondjuk 15 km-nel messzebbre. Szoval belevetjük magunkat a ködbe, bizva abban, hogy (jelen esetben, nagy ködben) majdcsak nem lesz baj, nem halok meg, mintsem kiperkaljak egy jegyet es varjak a buszra amennyit kell... Aztan ha nem jön össze, akkor majd a család eltemet. Adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!