Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autós összeszólalkozás: Kinek...

Autós összeszólalkozás: Kinek volt igaza? Hogyan érdemes reagálni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Budapesten épp a Sóház utcában (Corvinus mellett) kerestem parkolóhelyet, mikor a mögöttem lévő autó (fekete BMW) többször is ledudált. Kiszálltam, megkérdeztem mi a gond, elkezdett hőbörögni, hogy miért nem megyek gyorsabban (30-as kisutca). Mondtam neki, hogy minek dudál, és hogy ha siet, volt-e így értelme annak, hogy kiszálltam és percekig vitatkozik velem, erre ő meg azzal jött, hogy én csinálok ebből ügyet, és csak a dudálás van az ő kezébe. Kezdett az egész átmenni szájkaratéba, mögöttünk meg már szintén türelmetlenné váltak az emberek, úgyhogy otthagytam, és továbbhajtottunk.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogyan érdemes reagálni, ha ilyen van? Próbáltam már, hogy hasonló helyzetben ignoráltam az illetőt, de akkor otthon azért puffogtam, hogy meghunyázkodtam. Most kiszálltam, és kifejeztem, mi volt a bajom az ilyen viselkedéssel, de szintén idegesít a helyzet, mert úgy érzem, semmi ráhatásom nem volt a dologra, és gyengének érzem magam. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben úgy reagálni, hogy az emberben ne legyen feszkó? Ti mit gondoltok?

2022. dec. 19. 14:38
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
90%
#49 Ó, szóval pörgetni a motort, megkoccantani az embert nem jó, de anyagi kárt (sőt, asszem a hivatalos jelzés rongálása már más kategória) okozni szabad? Írjál még ide, minden mondatoddal egyre jobbakat röhögünk rajtad a haverokkal.
2022. dec. 20. 19:56
 52/56 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól szórakozunk együtt ezen a kaotikus világon, amit "közlekedéskultúrának" nevezünk.
2022. dec. 20. 20:05
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, vezess egy hetet Athénban. Megtanulsz úgy vezetni, hogy itthon senki nem dudál le, meg megtanulod elengedni az ilyeneket.
2022. dec. 20. 20:09
 54/56 anonim ***** válasza:
80%
És ha rendszámokat akarsz letörni, inkább ne használd a kultúra szót.
2022. dec. 20. 20:09
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
2022. dec. 20. 21:05
 56/56 A kérdező kommentje:
Utolsó videója: így kell viselkedni, jól tette a kopasz, hogy kiszállt
2022. dec. 21. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!