Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autós összeszólalkozás: Kinek...

Autós összeszólalkozás: Kinek volt igaza? Hogyan érdemes reagálni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Budapesten épp a Sóház utcában (Corvinus mellett) kerestem parkolóhelyet, mikor a mögöttem lévő autó (fekete BMW) többször is ledudált. Kiszálltam, megkérdeztem mi a gond, elkezdett hőbörögni, hogy miért nem megyek gyorsabban (30-as kisutca). Mondtam neki, hogy minek dudál, és hogy ha siet, volt-e így értelme annak, hogy kiszálltam és percekig vitatkozik velem, erre ő meg azzal jött, hogy én csinálok ebből ügyet, és csak a dudálás van az ő kezébe. Kezdett az egész átmenni szájkaratéba, mögöttünk meg már szintén türelmetlenné váltak az emberek, úgyhogy otthagytam, és továbbhajtottunk.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogyan érdemes reagálni, ha ilyen van? Próbáltam már, hogy hasonló helyzetben ignoráltam az illetőt, de akkor otthon azért puffogtam, hogy meghunyázkodtam. Most kiszálltam, és kifejeztem, mi volt a bajom az ilyen viselkedéssel, de szintén idegesít a helyzet, mert úgy érzem, semmi ráhatásom nem volt a dologra, és gyengének érzem magam. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben úgy reagálni, hogy az emberben ne legyen feszkó? Ti mit gondoltok?

2022. dec. 19. 14:38
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező te nem vagy normális. Én mindog azt hiszem én vagyok a leghülyébb sofőr, de aztán itt mindig van aki felül múl. Megnyugtató.
2022. dec. 20. 11:33
 42/56 anonim ***** válasza:
58%
*felülmúl
2022. dec. 20. 11:34
 43/56 anonim ***** válasza:
72%

#40 Hát te nagyon buta vagy.

Egyrészt nem türelmetlenség miatt dudáltam rá hanem mert tükörbenézés nélkül bevágódott elém ami miatt nekem satuznom kellett.

Másrészt meg ha szalad feléd valaki aki jól láthatóan a testi épségedre tör akkor az egy teljesen természetes reakció, hogy védekezni fogsz.

Gondolom te sem fogod megvárni a vérszomjas medvét míg odarohan hozzád, hogy aztán elnézést kérj tőle amiért felidegesítetted :D

Egy vicc vagy.

2022. dec. 20. 11:48
 44/56 A kérdező kommentje:
Szóval bárkit aki neked nem tetszik halálra kell gázolni, aztán pedig kitalálsz magadnak valamilyen ideológiát, hogy miért volt igazad. Gratula
2022. dec. 20. 12:03
 45/56 anonim ***** válasza:
84%
#44 Már bocs, milyen halálra gázolásról beszélsz? Álló helyzetből picit megbökte. Én sem értek egyet a módszerrel, de te eltúlzod, csak hogy elterelhesd a témát arról, hogy mekkora idióta vagy.
2022. dec. 20. 12:12
 46/56 A kérdező kommentje:
Aha, “picit”. Az ilyeneket kellene helyre rakni, de nagyon.
2022. dec. 20. 12:52
 47/56 anonim ***** válasza:
80%
#46 Ne terelj! Még mindig ott tartunk 45 üzenetváltás után, hogy tudtad, miért dudáltak rád, de kiszálltál megkérdezni, hogy miért dudáltak rád, IQ-bajnok.
2022. dec. 20. 13:01
 48/56 anonim ***** válasza:
83%
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni...
2022. dec. 20. 13:38
 49/56 A kérdező kommentje:
Igen, úgy éreztem ki kell szálljak, igy kiszálltam. Ne a volán mögött emberkedjen, lehet le kellett volna törnöm a rendszámtábláját, abból biztos tanult volna. Na mind1, legközelebbb már okosabb leszek :)
2022. dec. 20. 17:00
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ki kell rángatnod a dudálóst, láthatóan alig várod, ne nyomd el legbelsőbb érzéseidet. Ha pont mázsás verőlegény, akkor szívás, de a következőnél te leszel a király és megmutathatod.
2022. dec. 20. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!