Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autós összeszólalkozás: Kinek...

Autós összeszólalkozás: Kinek volt igaza? Hogyan érdemes reagálni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Budapesten épp a Sóház utcában (Corvinus mellett) kerestem parkolóhelyet, mikor a mögöttem lévő autó (fekete BMW) többször is ledudált. Kiszálltam, megkérdeztem mi a gond, elkezdett hőbörögni, hogy miért nem megyek gyorsabban (30-as kisutca). Mondtam neki, hogy minek dudál, és hogy ha siet, volt-e így értelme annak, hogy kiszálltam és percekig vitatkozik velem, erre ő meg azzal jött, hogy én csinálok ebből ügyet, és csak a dudálás van az ő kezébe. Kezdett az egész átmenni szájkaratéba, mögöttünk meg már szintén türelmetlenné váltak az emberek, úgyhogy otthagytam, és továbbhajtottunk.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogyan érdemes reagálni, ha ilyen van? Próbáltam már, hogy hasonló helyzetben ignoráltam az illetőt, de akkor otthon azért puffogtam, hogy meghunyázkodtam. Most kiszálltam, és kifejeztem, mi volt a bajom az ilyen viselkedéssel, de szintén idegesít a helyzet, mert úgy érzem, semmi ráhatásom nem volt a dologra, és gyengének érzem magam. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben úgy reagálni, hogy az emberben ne legyen feszkó? Ti mit gondoltok?

2022. dec. 19. 14:38
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenből lesznek a gondok, amikor két kakas összeugrik.
2022. dec. 19. 14:58
 2/56 anonim ***** válasza:
89%

Néhány hónapja két fekete bömbi beállt a taximegállóba.

A taxis kiszállt a kocsiból, odament és szólt nekik, hogy ide nem állhatnak.

Kiszállt pár két méteres ukri és jól megverték az ürgét, majd berugdosták a kocsija alá.

Az egyik bömbi sofőrjét megtalálta a rendőrség.

2022. dec. 19. 15:03
 3/56 anonim ***** válasza:
91%
Kiderült, kinek nagyobb a micsodája? Mert ha nem, felesleges volt az egész.
2022. dec. 19. 15:21
 4/56 anonim ***** válasza:
95%
Első szabály: ha találkozunk az utcán egy tahóval, hagyjuk had menjen és nem szállunk ki hogy eljátsszunk egy másik tahót.
2022. dec. 19. 15:22
 5/56 anonim ***** válasza:
100%
Minek szálltál ki? Keressed a parkoló helyet nyugodtan tovább, mire leparkolsz, már el is felejted az esetet. Máshogy nem lehet, mert aztán idegedben majd nem figyelsz pár perc múlva és kész a baj.
2022. dec. 19. 15:22
 6/56 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vagyok tahó, mert kiszállok és megkérdezem, mi az oka annak, hogy valaki dudál a hátam mögött. És azt sem értem, miért gondolja mindenki azt, hogy az a hibás, aki kiszáll, holott azokat kellene helyre rakni, akik ilyen helyzetben dudálnak ahelyett, hogy megvárnák, hogy a másik 30 helyett 25-el menjen végig egy 15 méteres útszakaszon... Teljesen le vagyok döbbenve, hogy a közlekedési morál mennyire el van cseszve.
2022. dec. 19. 15:31
 7/56 anonim ***** válasza:
21%
#6 Miért, ennyi erővel dudálni miért tahóság?
2022. dec. 19. 15:37
 8/56 anonim ***** válasza:
100%
#6 Senki nem mondta, hogy a dudáló nem tahó, én nem mondtam, hogy tahó vagy, de a kiszállás értelmetlen. Te magad mondtad, hogy mindenkit csak feltartottál ezzel, mellesleg ne mondd, hogy annyira fogalmad sem volt, hogy miért dudál. Ott két választásod volt, vagy gyorsabban mész, vagy lesz*rod. Le kell sz*rni. Én nem tudom, ma reggel kire miért dudáltam, elfelejtettem, mert nem ér annyit az egész, hogy utána is rágódjak rajta, annyit meg főleg nem, hogy felhúzzam az agyam, és a következő elém vágó biciklist figyelmetlenségből elüssem.
2022. dec. 19. 15:40
 9/56 anonim ***** válasza:
100%
Előttem levőnek igaza van, nem tahóság csak értelmetlen. Vagy el értél bármit azzal hogy kiszálltál? Nem. Max annyit értél volna el hogy ő is kiszáll és kapsz egy maflást.
2022. dec. 19. 15:42
 10/56 anonim ***** válasza:
100%

Én már egy ideje hagyom az ilyeneket, el kell engedni az egot, inkább "hunyászkodj meg" a te szavaiddal élve. Sajnos sok a kattant, és lehet fegyvere van, vagy megver. Vagy holnap fent leszel bpi autósokon. Nem ér ennyit, főleg mikor más is a kocsidban ül.

Nevess egyet, vagy max szólj vissza egy frappánsat lehúzott ablakból és hajts tovább. Peregjen le rólad, mint az esővíz, pár nap múlva úgyis elfelejted.

Sajnos az emberek az úton élik ki a frusztráltságukat, én is ilyen voltam. Már bánom, ma is pörgősen de már nyugodtan vezetek!

Inkább érj haza biztonságban, nem ér annyit.

2022. dec. 19. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!