Autós összeszólalkozás: Kinek volt igaza? Hogyan érdemes reagálni ilyen helyzetben?
Budapesten épp a Sóház utcában (Corvinus mellett) kerestem parkolóhelyet, mikor a mögöttem lévő autó (fekete BMW) többször is ledudált. Kiszálltam, megkérdeztem mi a gond, elkezdett hőbörögni, hogy miért nem megyek gyorsabban (30-as kisutca). Mondtam neki, hogy minek dudál, és hogy ha siet, volt-e így értelme annak, hogy kiszálltam és percekig vitatkozik velem, erre ő meg azzal jött, hogy én csinálok ebből ügyet, és csak a dudálás van az ő kezébe. Kezdett az egész átmenni szájkaratéba, mögöttünk meg már szintén türelmetlenné váltak az emberek, úgyhogy otthagytam, és továbbhajtottunk.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogyan érdemes reagálni, ha ilyen van? Próbáltam már, hogy hasonló helyzetben ignoráltam az illetőt, de akkor otthon azért puffogtam, hogy meghunyázkodtam. Most kiszálltam, és kifejeztem, mi volt a bajom az ilyen viselkedéssel, de szintén idegesít a helyzet, mert úgy érzem, semmi ráhatásom nem volt a dologra, és gyengének érzem magam. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben úgy reagálni, hogy az emberben ne legyen feszkó? Ti mit gondoltok?
Néhány hónapja két fekete bömbi beállt a taximegállóba.
A taxis kiszállt a kocsiból, odament és szólt nekik, hogy ide nem állhatnak.
Kiszállt pár két méteres ukri és jól megverték az ürgét, majd berugdosták a kocsija alá.
Az egyik bömbi sofőrjét megtalálta a rendőrség.
Én már egy ideje hagyom az ilyeneket, el kell engedni az egot, inkább "hunyászkodj meg" a te szavaiddal élve. Sajnos sok a kattant, és lehet fegyvere van, vagy megver. Vagy holnap fent leszel bpi autósokon. Nem ér ennyit, főleg mikor más is a kocsidban ül.
Nevess egyet, vagy max szólj vissza egy frappánsat lehúzott ablakból és hajts tovább. Peregjen le rólad, mint az esővíz, pár nap múlva úgyis elfelejted.
Sajnos az emberek az úton élik ki a frusztráltságukat, én is ilyen voltam. Már bánom, ma is pörgősen de már nyugodtan vezetek!
Inkább érj haza biztonságban, nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!