Autós összeszólalkozás: Kinek volt igaza? Hogyan érdemes reagálni ilyen helyzetben?
Budapesten épp a Sóház utcában (Corvinus mellett) kerestem parkolóhelyet, mikor a mögöttem lévő autó (fekete BMW) többször is ledudált. Kiszálltam, megkérdeztem mi a gond, elkezdett hőbörögni, hogy miért nem megyek gyorsabban (30-as kisutca). Mondtam neki, hogy minek dudál, és hogy ha siet, volt-e így értelme annak, hogy kiszálltam és percekig vitatkozik velem, erre ő meg azzal jött, hogy én csinálok ebből ügyet, és csak a dudálás van az ő kezébe. Kezdett az egész átmenni szájkaratéba, mögöttünk meg már szintén türelmetlenné váltak az emberek, úgyhogy otthagytam, és továbbhajtottunk.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogyan érdemes reagálni, ha ilyen van? Próbáltam már, hogy hasonló helyzetben ignoráltam az illetőt, de akkor otthon azért puffogtam, hogy meghunyázkodtam. Most kiszálltam, és kifejeztem, mi volt a bajom az ilyen viselkedéssel, de szintén idegesít a helyzet, mert úgy érzem, semmi ráhatásom nem volt a dologra, és gyengének érzem magam. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben úgy reagálni, hogy az emberben ne legyen feszkó? Ti mit gondoltok?
"és akkor még jön egy ilyen büdös köcsög, aki a volán mögött ugat. "'
Te hol éltél eddig? A magyar sofőrök retardáltak, rám is naponta dudálnak és én is sokszor dudálok, pl. ma is rádudáltam a Petőfi hídon 30-al belsőben haladó sofőrre. Velem is sokszor megesett már hogy parkolóhelyet kerestem aztán kb. 3 másodperc után már jött a dudaszó, nem kell vele foglalkozni.
Kedves kérdező, ilyen hozzá állással, frusztráltsággal, elfolytott agresszióval a legjobb lenne, ha leadnád a jogosítványod.
Ilyen emberek ne vezessenek, járj tömegközlekedéssel. :D
Azzal, hogy te képes vagy leállítani a forgalmat és kiszállni a kocsiból kakaskodni azzal pont a saját gyengeségedet igazolod.
Velem is volt olyan, hogy radudáltam az előttem haladóra, ő meg megállt, kiszállt és elkezdett fenyegetően közelíteni. Én tökös voltam mert anélkül elintéztem, hogy kiszálltam volna. Finom gázadás, felfeküdt a motorháztetőre majd satufék és megcsókolta az aszfaltot. Egyből visszaszállt a kocsiba és nyikorgó gumikkal hajtott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!