Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autós összeszólalkozás: Kinek...

Autós összeszólalkozás: Kinek volt igaza? Hogyan érdemes reagálni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Budapesten épp a Sóház utcában (Corvinus mellett) kerestem parkolóhelyet, mikor a mögöttem lévő autó (fekete BMW) többször is ledudált. Kiszálltam, megkérdeztem mi a gond, elkezdett hőbörögni, hogy miért nem megyek gyorsabban (30-as kisutca). Mondtam neki, hogy minek dudál, és hogy ha siet, volt-e így értelme annak, hogy kiszálltam és percekig vitatkozik velem, erre ő meg azzal jött, hogy én csinálok ebből ügyet, és csak a dudálás van az ő kezébe. Kezdett az egész átmenni szájkaratéba, mögöttünk meg már szintén türelmetlenné váltak az emberek, úgyhogy otthagytam, és továbbhajtottunk.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogyan érdemes reagálni, ha ilyen van? Próbáltam már, hogy hasonló helyzetben ignoráltam az illetőt, de akkor otthon azért puffogtam, hogy meghunyázkodtam. Most kiszálltam, és kifejeztem, mi volt a bajom az ilyen viselkedéssel, de szintén idegesít a helyzet, mert úgy érzem, semmi ráhatásom nem volt a dologra, és gyengének érzem magam. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben úgy reagálni, hogy az emberben ne legyen feszkó? Ti mit gondoltok?

2022. dec. 19. 14:38
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
66%

"és akkor még jön egy ilyen büdös köcsög, aki a volán mögött ugat. "'

Te hol éltél eddig? A magyar sofőrök retardáltak, rám is naponta dudálnak és én is sokszor dudálok, pl. ma is rádudáltam a Petőfi hídon 30-al belsőben haladó sofőrre. Velem is sokszor megesett már hogy parkolóhelyet kerestem aztán kb. 3 másodperc után már jött a dudaszó, nem kell vele foglalkozni.

2022. dec. 19. 18:44
 32/56 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező, ilyen hozzá állással, frusztráltsággal, elfolytott agresszióval a legjobb lenne, ha leadnád a jogosítványod.

Ilyen emberek ne vezessenek, járj tömegközlekedéssel. :D

2022. dec. 19. 18:59
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ugyanez a fåsz dudált le engem is a Kinizsiben parkolót keresve. Bemutattam neki, erre odajött parkolás közben, hogy szálljak ki. A nagy cukros lófåszt. Puffogott aztán odébállt.
2022. dec. 19. 19:30
 34/56 A kérdező kommentje:
Jolvan, futottam egyet, lenyugodtam. Túlreagáltam, az ilyeneknek a jó anyját, majd elkapja őket valami maffiózó.
2022. dec. 19. 20:52
 35/56 anonim ***** válasza:
38%
2022. dec. 19. 21:24
 36/56 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy az a megszeppenős fajta. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen sok ember csak a kocsiba "kemény". Javaslok valamilyen küzdősportot, mert ott garantáltan kiadod magadból a dühödet. Összességében próbáld meg lesz@rni/ignorálni ez legjobb amit tehetsz. Aztán ha lesz némi harci tudásod és megint felb@sz egy idióta bmw-s, akkor ne verd meg, mert akkor már maga a fellépésed is elég meggyőző lesz.
2022. dec. 19. 21:43
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem szálsz ki, nem jelenti, hogy meghunyászkodsz.... Bàr ha èn parkolót keresek az adott irányba indexel jelzem, ha nem esik le neki a szitu, Istenem, nem az èn gondom...
2022. dec. 19. 23:09
 38/56 anonim ***** válasza:
21%
"Kigondolom, hogy hogy kéne kezelni a helyzetet úgy, hogy legközelebb következménye is legyen az illető felé" hihetetlen, hogy még este is ilyen gondolataid vannak. Szerinted ha te ennyire nem bírod elengedni, akármit is ír itt neked bárki, akkor a kiszállásodhoz hasonló mutatványokkal neked mekkora esélyed van bárkit megnevelni az úton, hogy úgy közlekedjen, ahogy neked tetszik? Ezt valamelyik Herpy videóban egy közlekedési szakpszichológus is megmondta, hogy senkit nem fogsz ott az úton megtanítani vezetni, csak még jobban felidegesíted, ahogy ti ezt ebben az esetben egymással kölcsönösen tettétek.
2022. dec. 19. 23:29
 39/56 anonim ***** válasza:
80%

Azzal, hogy te képes vagy leállítani a forgalmat és kiszállni a kocsiból kakaskodni azzal pont a saját gyengeségedet igazolod.

Velem is volt olyan, hogy radudáltam az előttem haladóra, ő meg megállt, kiszállt és elkezdett fenyegetően közelíteni. Én tökös voltam mert anélkül elintéztem, hogy kiszálltam volna. Finom gázadás, felfeküdt a motorháztetőre majd satufék és megcsókolta az aszfaltot. Egyből visszaszállt a kocsiba és nyikorgó gumikkal hajtott el.

2022. dec. 20. 02:08
 40/56 A kérdező kommentje:
39: akkor te jó nagy päräszt vagy + szándékos emberölést kíséreltél meg. Az ilyenektől kéne a jogsit elvenni. Nem elég, hogy ok nélkül beugatsz másnak, még neked áll feljebb, ha valaki megkérdezné, mi a gond, és még el is akarod gázolni az illetőt. Ha igazán tökös lettél volna kiszállsz a kocsiból és elnézést kérsz a türelmetlenségedért. Anyád gondolom nem nevelt meg semennyire, gratulálok neki innen is, biztos valami elcseszett csaladbsn nőttél fel.
2022. dec. 20. 11:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!