Miért van sok barom az úton?
#10 Miért nézném versenypályának az utat? Csak mert 90-es úton 110-zel, aztán egyből visszalassítva 90-re megelőzöm azt, aki olyan bizonytalanul kacsázik és indokolatlanul fékez előttem, hogy nem érzem biztonságosnak a mögötte haladást?
Örülök, hogy a szöveg értelmezése nélkül te egyből köré költöttél egy egész novellát, és képes vagy faéknek, korlátolt gyökérnek titulálni. Arccal-névvel tuti nem mernéd, és az írásod alapján inkább te vagy a gyökér. Na meg pszichopata is, ha szerinted bárkinek fel kéne tekerednie egy fára. Tudod, normális ember még a totál öngyilkos hajlamú, szabálytalan közlekedőnek sem kíván ilyet, hanem minden tőle telhetőt megtesz, hogy ne legyen veszélyhelyzet.
#11 Tegnap az autópályán fékezgetett rá valami láthatatlanra előttem egy csaj a belsőben. Nem tudom mi lelte, kisorolt, kielőztem, majd kimentem vagy két kocsival előrébb én is a külsőbe, kicsit később visszaelőzött pár autót és haladt szépen, felébredt...
Amúgy igen, ez az indokolatlanul fékezgetős, hol gyorsítós hol lassítós bizonytalan úttartású egyéneket én is igyekszem megelőzni, ha 110-el akkor annyival, figyelni kell hogy nem hülye módon kivágni a szembejövő nagy felháborodására, hanem észszerűen, előre kalkulálva.
"mert hosszú távon veszélyesek"
Érdekes, hogy az ilyen mondatokat mindig azok a baromarcúak mondják akik azzal kezdik a mondanivalót, hogy "az olyanokat letolom az útról"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!