Mièrt zavar valakit, ha megelőzik?
igen, főleg, ha a krédező 1000-es swiftet vezet, míg a 40-el döcögő Teslát, csak a hatótáv miatt megy így...
Egyébként szigorúan tilos gyorsítani, amikor előznek, szóval miről is beszéltek ti itt?
Egy hülyét próbáltál megelőzni. Ne foglalkozz vele, hogy miért csinálta ezt
A kérdező gondolom még kezdő sofőr, még próbálja megérteni az idiótákat.
Idővel majd rájön, hogy felesleges erre pazarolni az energiáit.
Felesleges energiát pazarolni arra, hogy megértsd a hülyéket.
Én láttam már olyan 4-es golfos idiótát, aki kilencvennel haladt, bőszen nézegetett a tükrökbe és amikor meg akarták előzni, akkor direkt belegyorsított🤦♂️
Egyszer, mikor apám vezette a kocsimat, akkor is kifogtunk egy ilyen idiótát egy golffal... Apám meg ráhúzta a kormányt mert visszasorolni már nem tudott, mert jöttek szembe. A gyerek utánnunk jött pampogni, mikor apám fizetett a kúton. Elkezdi "Van kamera, megy a feljelentés"
Én küldtem el a faxba az idiótát, mondtam neki hogy
"És kit jelentessz fel? Ha előzés közben direkt belegyorsítassz, akkor mi a faszt vársz? Majd belemegyünk a szembejövőbe?
Mondta tovább, hogy ő fel fog minket jelenteni akkor is...
Mondom neki: Nem én vezettem, ha valami problémád van, várd meg míg kijön apám a kútról és beszéld meg vele keménylegény.. Nézdcsak már jön is...
Ekkor csikorgó kerekekkel elhúzott...
Nem értem, miért a jobb egyben ülőnek kezd magyarázni. Egyébként egy kb velem egy idős gyerek volt (18 voltam). A sofőrnek már nem mert papmpogni, mondjuk lehet azért mert 2× akkor volt mint ő😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!