Mièrt baj, ha megálok a STOP táblánál?
Figyelt kérdés
A KRESZ egyèrtelműen gogalmaz. Ha megállok, akkor folyton ledudálnak. Hozzáteszem, nagyon zavar engem is, hogy 0 ra kell megállni, de jobban zavar, a duda szó. Mit tegyek, hogy ne dudáljanak le?2022. márc. 15. 19:56
1/15 anonim válasza:
Semmit. Idegbeteg állatokkal ne foglalkozz. Tartsd be és ha dudálnak, dudálj vissza.
2/15 anonim válasza:
Ablak lehúz, kéz kinyújt, kéz ökölben és a középső ujj kinyújtva hátrafele.
3/15 anonim válasza:
A Stop tabla az Stop tabla. Meg kell allni, meghozza a vonalnal. Mindegy ki mennyit dudal, villog, anyazik, meg kell allni.
4/15 anonim válasza:
Hangosítsd fel a zenét és szard le őket.
5/15 anonim válasza:
Lehet hogy túl sokáig állsz ott. Általában azért dudaltak rám kezdő koromban. Nem azért mert megalltam
6/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért úgy szól a szabály, hogy a táblánál vagy a felfestett vonalnál kell megállni, ahonnan semmit nem látsz? Én megállok, de az útkereszteződés szélénél, ahol már mindent belátni..
7/15 anonim válasza:
ott kell megállni, ahol a kresz előírja..de meg kell állni. Ha mögötted dudálnak, az azért van, mert a sofőrnek szarnia kell, és siet..ilyen egyszerű.
8/15 anonim válasza:
6-os, a Stop-tábla elsősorban arra jó, hogy időt adjon a forgalmi helyzet pontos felmérésére. Ezért van értelme annak, hogy még a rálátási háromszögön kívül megállsz a vonalnál, felméred, kinek kell elsőbbséget adnod , majd kissé előregurulva megfigyeled ezeket az irányokat. Meghosszabbítja tehát a döntésre rendelkezésre álló időt.
9/15 A kérdező kommentje:
4# jó ötlet, de akkor a szirènát se hallanám... (pl mentő, stb)
2022. márc. 16. 06:47
10/15 anonim válasza:
Én ilyenkor még szándékosan állok ott 5 mp-et. Igya csak a saját mérgét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!