Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért olyan nehéz megállni a...

Miért olyan nehéz megállni a vonalnál?

Figyelt kérdés

[link]

Ez olyan alap dolog, minthogy WC-zés után kitöröljük a fenekünket. Ezért nem értem, hogy sokaknak miért esik nehezükre. Lehet, hogy én vagyok túl szabálykövető, de még éjszaka, üres kereszteződésben is megállok. Mint ahogyan az az első dolgom, hogy bekötöm magam, amikor beszállok az autóba, vagy éppen használom az irányjelzőt. Rosszul érzem magam, ha ezeket nem csinálom.

2022. nov. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 41/44 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%

"Hagyjuk már. Ki kell nyitni a szemet, megfelelő követési távolságot kell tartani, megfelelő sebességgel kell megközelíteni a másikat."

Hátulról hadd ne én tatsak követési távolságot, hanem a hátsó. Egyre debilebbeket válaszolsz...

"Ezek újabb szabályok, amiket be kellene tartani, és akkor a STOP táblánál is nyugodtan meg lehetne állni, nem kellene attól félni, hogy belénk jönnek hátulról."

A követési távolság tartása semmivel sem újabb szabály, mint a többi KRESZ szabály.

"Az a probléma, ha valamelyiket nem tartja be az ember, akkor a másikat sem fogja"

Miért NE tartaná be a másikat? Nagyon egy bites a gondolkodásod. Továbbra is kérlek, hogy ne vezess autót.

"Az a baj, hogy megmagyarázzátok, hogy miért nem tartjátok be a szabályt.2

De még mindig nem fogtad fel, hogy csak bizonyos esetekben. Mint ahogy te is az autód elektronikájára hagyatkozol a szemed helyett. Bár inkább ne is lenne autód. Add el. Látod, hogy mekkora állatok vagyunk mi itt, és közlekedünk. Még a végén megölünk. Ülj vonatra inkább. Még a bringát sem javaslom, úgyis elütünk. A szarkazmus fogalmát remélem vágod.

2022. nov. 21. 12:31
 42/44 A kérdező kommentje:

Pedig arra felkészülhetsz, hogy minden egyes STOP táblánál meg fogok állni, akkor is, ha éppen előtted megyek, és akkor is, ha senki nincs az úton.

2022. nov. 21. 13:52
 43/44 anonim ***** válasza:
93%

#42!

Most aztán jól megfenyegettél.

Teljesen meg vagyok rémülve. :D

2022. nov. 21. 16:03
 44/44 anonim ***** válasza:

STOP táblán kívűl ismersz még más kresz szabályokat vagy végig csak ezt fogod szalkózni, hogy megke állni.

konkrétan már ez jut eszembe erről az egészről

https://www.youtube.com/watch?v=uwNX7fPczHk

2022. nov. 21. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!