Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért olyan nehéz megállni a...

Miért olyan nehéz megállni a vonalnál?

Figyelt kérdés

[link]

Ez olyan alap dolog, minthogy WC-zés után kitöröljük a fenekünket. Ezért nem értem, hogy sokaknak miért esik nehezükre. Lehet, hogy én vagyok túl szabálykövető, de még éjszaka, üres kereszteződésben is megállok. Mint ahogyan az az első dolgom, hogy bekötöm magam, amikor beszállok az autóba, vagy éppen használom az irányjelzőt. Rosszul érzem magam, ha ezeket nem csinálom.

2022. nov. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
34%
Mert egy jól belátható kereszteződésbe ahonnan látod, hogy nem jön senki, teljesen felesleges megállni, hogy utána újra elindulj, mert láttad, hogy nem jön senki...
2022. nov. 20. 10:47
 2/44 A kérdező kommentje:

Nem érted az emögött álló szándékot. Ez téged véd. Ha nem állsz meg, azt szokod meg, és akkor is kimész, ha jön valaki.

2022. nov. 20. 10:52
 3/44 anonim ***** válasza:
90%
Mert ilyen az átlag magyar ember, annyira fontos az az 1-2 méter nehogy el késsen onnan ahová megy....
2022. nov. 20. 10:53
 4/44 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk az tény hogy a stop táblánál meg nem állásnál ezer plusz egy más veszélyesebb dolog van amit büntetni lehetne, például záróvonalon előzés, telefonálás. Gondolom ebből több bevétele lesz az államnak ezekben az ínséges időkben.
2022. nov. 20. 10:55
 5/44 A kérdező kommentje:

Nem azért, de azokat is büntetik. Mindent büntetnek, amit észrevesznek és szabálytalan. STOP tábla pedig nem véletlenül van egy kereszteződésben. Azért van ott, mert az egy veszélyesebb kereszteződés, vagy nehezen belátható.

2022. nov. 20. 10:56
 6/44 anonim ***** válasza:
0%
#5 Tudom hogy azokat is büntetik
2022. nov. 20. 11:01
 7/44 anonim ***** válasza:
29%

#2 Értem én, hogy engem véd meg másokat, de ahol jól belátható nem túl forgalmas kerszteződés van, elég lenne az elsőbbségadás kötelező tábla is.

Ahol rosszul belátható kereszteződés van és csak maci sajt van, ott szép lassan előre gurulok, megállok, körbe nézek és csak utána megyek át, tehát igazából úgymond én nem a tábla szerint csinálom, hanem ahogy az útviszonyok és forgalom engedi.

2022. nov. 20. 11:01
 8/44 anonim ***** válasza:
80%
Mert van egy szabály, de nem büntetik eléggé!
2022. nov. 20. 11:05
 9/44 anonim ***** válasza:
37%
Mert vannak olyan helyek ahova stop táblát tettek, ahol teljesen felesleges megállni. Stop tábla volt raktáron...
2022. nov. 20. 11:17
 10/44 anonim ***** válasza:
7%

Minden elmond, hogy olyan okoskodik, aki az elsőbbség adás kötelező táblát "macisajt" táblánka hívja...

Ész nincs csak az okoskodás megy.

Még szerencse hogy nem neked kell kitalálni, hanem csak betartani, de ha nem megy akkor meg csendben viseld a következményeit.

2022. nov. 20. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!