Léptél már át záróvonalat azért, hogy levágj egy kanyart?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 17:48
1/25 anonim válasza:
Ha valaki azt írja hogy nem, az hazudik. Kivéve, ha még nem vezetett.
3/25 anonim válasza:
Persze, de csak belátható helyen.
4/25 anonim válasza:
Igen. Egy lámpás kereszteződèsnèl, tábor utca focipálya bejáratánál, de csak ha nem jön senki. Ha jönnek mögöttem, vagy előttem megyek 50 mètert megszűnik a záró, ès vissza tudok fordulni. Van ott egy kissebb szervízút vagy mi, stoptáblával, ott kresz szerint szabályos.
7/25 anonim válasza:
bar mondjuk a sok 70el totyorgo nagypapanak nem indokolja semmi hogy lekelljen vagni a kanyart, szoval biztos joparan vannak akik nem tesznek ilyet
8/25 anonim válasza:
#7 Akkor ezek szerint csak és kizárólag tötyögő nagypapák és szabálytalan agyhalottak vannak az utakon? Mert a kettő között valahol ott van az értelmes ember is aki képes normálisan közlekedni.
9/25 anonim válasza:
Igen, van felénk egy nagy, tökéletesen belátható kanyar, ott át szoktam lépni, ha nem jönnek szembe.
10/25 anonim válasza:
Lepontozhat a sok proli, ettől én még képes vagyok tartani a sávokat... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!