Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Léptél már át záróvonalat?

Léptél már át záróvonalat?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 20:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, naponta többször is
Csak ha kerékpáros mellett kell elhaladnom, és belátom a szembe sávot
Nem, soha, hiszen a KRESZ egyértelműem tiltja
39 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Persze, ki nem?
2021. aug. 11. 20:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyszer kijött egy vaddisznó, és úgy találtam, hogy a záróvonal kevesebb kárt okoz a kocsiban. Noha egyes oktatók szerint olyan is, mint a betonfal.
2021. aug. 11. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Én még forgalmi vizsgán is, rezzenéstelen arccal megtettem😎

Amúgy más lehetóségem nem volt, hisz rendőrök igazoltattak valakit a jobbra kanyarodó sávban, nekem pedig jobbra kellett kanyarodni. Természetesen átmentem a vizsgán.

2021. aug. 11. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kénytelen voltam, hiszen záróvonalnál állt egy meghibásodott autó az úttesten, hogy kerültem volna ki, ha nem lépem át a záróvonalat? Jobbról nem tudtam. :D
2021. aug. 11. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Nincs ember, aki ne lépte volna még át, ha más nem akkor forgalmi akadály miatt.
2021. aug. 11. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Volt, hogy kényszerből (pl. álló jármű vagy útfelbontás miatt) és volt, hogy lustaságból: tökéletesen belátható volt és értelmetlenül nagyot kellett volna kerülni, ha nem fordulok meg/kanyarodok be a záróvonalon keresztül.
2021. aug. 11. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van errefelé egy nagy kátyú. Azt mindig a záróvonalon kerülöm ki.
2021. aug. 12. 06:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszem kerülni a záróvonal átlépését (pl. nálam nincs olyan, hogy lustaságból egy kerülőt levágandó lépem át), de kàtyúk, lerobbant vagy szabàlytalanul parkoló autók, kisebb útlezárások kerülgetése során simán megteszem. Ezen kívül vannak rövid záróvonalak közvetlenül kereszteződések előtt a járműosztályozók sávjai között, ezekre làmpás kereszteződéseknél olykor ráhajtok sávváltás közben , ha úgy jön ki a ritmus.
2021. aug. 12. 06:59
 9/14 Hovarju ***** válasza:
100%
Igen,sőt egy alkalommal egy többsávos úton kettőt is egyszerre, mert egy baleset miatt visszafordítottak a rendőrök.
2021. aug. 12. 08:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Vagy nincs jogsija és nem vezet, így valóban nem lépte még át soha.
2021. aug. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!