Mik a halálos balesetek legfőbb okai?
Nem mindegy, hoyg mi mit gondolunk?
Most őszintén.
Ha a statisztika azt mondja, a gyorshajtás a legfőbb baleseti ok, akkor mit filozofáljunk arról, hogy mi más lehet?
Vagy tán jobban hinnél a gyíkhun összegyűlt idiótáknak akik dühből vagy frusztrációból hoznak ítéletet, mint a hivatalos statisztikáknak?
Figyelmetlenség és a nemtörődömség, ebben pedig benne van minden.
Sz.rik mindenki mindenkire, mindenki azt hiszi ő siet csak mindenhova és hogy az utakat neki rakták le, a többi közlekedő pedig csak hátráltatásként vannak jelen.
Oké, tehát ha én azt írom ide, hogy szerintem a halálos balesetek legfőbb oka a madártámadás, akkor meg vagy nyugodva.
Vagyis dehogy, elszörnyedsz, hogy mik vannak. Merthogy a hivatalos statisztikák ezt elhallgatják!
Szerintem egyáltalán nem erre való ez az oldal.
Esetleg ha áttennéd a kérdést az Ezotéria kategóriába.
Amíg viszont a Közlekedésben van, addig a halálos balesetek legfőbb okát a statisztikákban találod.
Lehet lepontozni.
A vicc az, hogy minden balesetveszélyes szitumnál lassan mentem. Viszont nagyon fáradt voltam, és kihagyott egy pillanatra az agyam. Azóta tanultam belőle, és tudom mikor álljak félre pár percre felfrissülni, mert egy határon túl sajnos különösebb előjel nélkül, egy pillanat alatt esek szét a fáradtságtól.
Szerintem amúgy a figyelmetlenség a legfőbb oka a baleseteknek. Ehhez, ha hozzájön egy komolyabb gyorshajtás, akkor könnyen megvan a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!