#30 azért a vaddisznós nem igazán valós, ennyi erővel minden vadveszélyt jelző táblával jelölt szakaszon 30-cal kéne menni. A bokrok mögül egy őz teljesen váratlanul úgy ugrik eléd, hogy talán még 30-cal sem tudnál megállni, sőt, ösztönszerűleg az utolsó pillanatban ugrik, ha százméterenként megállnál és elindulnál, akkor sem csökkenne nullára az esélye, hogy nem csapsz el vadat. Ott csak megfelelő lélekjelenléttel és technikával életet menteni meg kárt minimalizálni lehet.
2022. szept. 25. 11:50
32/36 Beviz Elek válasza:
Durrdefekt: Átmentél egy éles tárgyon amit nem vettél észre
Vaddisznó: ilyet nem ír a KRESZ, váratlan akadály előtt nem kell tudnod megállni
Elmegy a fék: mi vagy te, műszaki vizsgaállomás? Minden indulás előtt emeld fel az autót és vizsgáld meg a fékcsöveket?
2022. szept. 25. 11:53
33/36 Beviz Elek válasza:
“Sebesség
26. § (1) Az egyes járművekkel – ha e rendelet másként nem rendelkezik – legfeljebb a következő sebességgel szabad közlekedni:
…
(4) A jármű sebességét az (1)–(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezető járművét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.
(5) Nem szabad a járművel indokolatlanul olyan lassan haladni, hogy az a forgalmat akadályozza.”
#32 Én minden indulás előtt elemekre bontom az autót majd összerakom mint egy Legot es ha minden rendben akkor elindulok vele ;)
2022. szept. 25. 12:42
35/36 anonim válasza:
#34 de még az sem életbiztosítás, hosszabb utak előtt minden fékfolyadékot, olajszintet stb. ellenőrzök a motoromon, de így is sikerült már elforralni a hátsó féket, szerencsére nem kanyarban, megállhattam és pumpálhattam a pedállal. :)
2022. szept. 25. 12:59
36/36 anonim válasza:
Istenem de nagy sofőr itt mindenki oszt sehol semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!