Sebességhatár betartása miatti konfliktus. Emiatt érdemes feljelentést tenni? Érdemben foglalkoznának vele?
Figyelt kérdés
Székesfehérvár, Olaj utca. 30-as tábla, ennek megfelelően is közlekedtem. Mögöttem a pali a Merciben villog, integet, majd a következő utcában elém vágott, kipattant és üvöltött, hogy mi a f***t képzelsz magadról te szájba b***tt retkes sz*r, hogy töszögsz előttem? Ezzel egy időben letörte a tükrömet, majd elment. Visszaszólni nem mertem mert kb 3x nagyobb állat volt mint én. Kb 20 ezer forintos károm keletkezett. Érdemes ezzel rendőrségre mennem? A gyökér rendszámát felírtam.2018. nov. 5. 10:57
1/8 anonim válasza:
VAn felvételed? Vagy más bizonyítékod? SZemtanú?
Mert anélkül nehéz lesz a feljelentés. 1-1 ellen. Vajon kinek fognak hinni?
Nekem ezért van fedélzeti kamerám. Ilyen szituban biztos tárcsázom a 112-t, ha elém vág, és kiszáll...
2/8 anonim válasza:
Ha vannak szemtanúk, csak akkor. A rendszám semmit nem ér.
A kárösszeg nem jelentős, de garázdaságról van szó, nem hopp, bocs, elnéztem...
3/8 anonim válasza:
(kárösszeg nem jelentőst úgy értem, hogy azért nem kapna sokat), a garázdaság, meg hogy elment a helyszínről, azért már igen. No nem lefejezést, de fájna neki egy picit.
4/8 anonim válasza:
Ha magyar volt akkor érdemes ha nem akkor az életbe nem szedik be tőle a kárt, amúgy meg lehetnél figyelmesebb is, há siet a felsőkategóriássy ő többet ér mint mi szabálykövetők.. kamera kell, én is használok.
5/8 anonim válasza:
Mivel ez garázdaság és simán lehet közúti veszélyeztetés is, ha bevágott eléd, már érdekelni fogja a rendőröket. Főleg ha van szemtanúd, kamerafelvétel (saját vagy térfigyelő),vagy bármi már bizonyíték.
6/8 anonim válasza:
Mindenképp érdemes, az anyagi kátod miatt legalábbis.
7/8 anonim válasza:
Érdemes, gondolom a rendszáma megvan, ilyen patkányoknak bűnhődnie kell.
8/8 anonim válasza:
Na, hát ezért kell egy fedélzeti kamera. Ezzel az esettel, már nem tudsz kezdeni semmit. Tanú nincs, ez alapján bárkit bemondhat az ember, nem fognak vele foglalkozni érdemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!