Hogyan érdemes viselkedni konfliktushelyzetben a karakán és ingerlékeny embertípussal?
Figyelt kérdés
Magamat nem tartom egy ordibálós, agresszív, tányérdobáló típusnak, viszont van néhány ember az ismeretségi körömben akikkel egyre gyakrabban kerülök összeszólalkozási helyzetbe.
Ilyenkor leordítják a fejemet, ha én is mondanék valamit nem hallgatnak végig, belevágnak a szavamba és még ők mondják, hogy ne vágjak a szavukba és még én érzem magam megalázva.
Mit tehetnék ez ellen, hogyan kell az ilyen helyzetekkor megfelelően viselkedni?
2015. márc. 1. 15:09
1/5 anonim válasza:
Nézz a szemükbe és nevess rajtuk. Azzal tudod a legjobban idegesíteni őket, hoyg nem reagálsz a hülyeségeikre, olyankor meg bármin fogást próbálnak keresni. teljesen fölösleges lesüllyedni a szintjükre csak bólogoss, hogy aha, aha, ezt mind magadtól találtad ki, Hű micsoda érvelés, folytasd, hűha, igazán intelligens meglátás, meséld még. Agyvérzést fognak tőle kapni.
2/5 anonim válasza:
Az a baj,hogy ezek az emberek még önbizalmat is fognak kapni ettől,a legjobb módszer szerintem,ha ott hagyod őket,ha nem is reagálsz rá,elöbb utóbb észre veszik,hogy nem találnak benned partnerre.Visszábbvesznek vagy odébbállnak..
3/5 anonim válasza:
Hatásos lehet az is, ha a lehető leghalkabban szólsz vissza, mondod el a véleményedet (de akkor sem trágár stílusban).
4/5 anonim válasza:
Elöször is a lényeg, hogy maradj higgadt! Aztán jöhet az amit az első válaszoló írt, hogy helyeselsz: Aha! Igen! Aztán fogod magad és ott hagyod. Átnézel rajta vagy valami. Erre konkrét választ nemtudok adni, mert ez a szituációtól függ. Van olyan ember aki ilyenkor csak mégidegesebb lesz és van olyan is aki belefárad
5/5 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet lenne kinevetni, vagy beszólni neki, a végén még megüt, hiszen ideges. Én ilyen esetben hátat fordítok, és elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!