Ha bizikizés közben egy SUV terepjáro majdnem levitte a kezemet a tükrével, tegyek feljelentést?
"Nincs nekem se időm, se kedvem rendőrségre, bíróságra járni. Nem kártérítést szeretnék, hanem, hogy az ilyen esetek ne maradhassanak következmény nélkül."
És ha nem teszel feljelentést, mert "nincs kedved", akkor szerinted következmény nélkül marad vagy sem?
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiokban, ugye?
Egyébként meg elég fölösleges a kérdés, mert nyilván nem fogsz feljelentést tenni, hiszen punci vagy hozzá.
"A szaggatott vonaltól 5-10centivel beljebb."
Akkor ne írj hülyeséget. Az a középső választó szokott lenni.
#22: te írsz hülyeséget.
Egyrészt totálisan irreleváns részleten lovagolsz, mert ha az út közepén ment volna, az sem menti fel az autóvezetőt a cserbenhagyásos elsodrás alól.
Másrészt, a kérdező világosan leírta: "Teljesen szabályosan közlekedtem, az útszéli szaggatott vonalon talán 5-10 centit beljebb...".
Te meg most (szándékosan?) rosszul idézed, hogy beleköthess.
Felesleges,aki sokat biciklizik annak ez mindennapos dolog.
Én mindíg próbálok annyira a szélén menni amennyire csak tudok,mindössze kb.5 kilométert kell úton mennem amíg kiérek terepre,mégis szinte minden alkalommal f@szkodik valaki.
Hozzá kell szokni,ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!