Feljelenteni magamat megéri?
Volt egy korábbi kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztons..
Napokban próbáltam felkeresni a tulajt, de nem sikerült... Aztán olyat is olvastam, hogy feljelenteni magamat. De nem tudom, az illető megtette-e, szinte semmit nem tudok az autóról, max. csak a parkolót.
Mennyire éri meg?
durva, hogy még mindig ezen pörögsz
semennyire nem éri meg
Persze, megteheted. Besétálsz a rendőrségre, mondod, hogy szeretnéd magad feladni. Ők megkérdezik mit követtél el, mondod hogy egy picurka kárt okoztál egy parkoló autóban. Ők kiröhögnek, elzavarnak, hazamész. Az életed ettől vagy jobb lesz, vagy sem, ezt döntsd el te, hogy megéri-e.
De most komolyan, miért adodnelo úgy magadat, mint valami tömeggyilkos a bírósági tárgyaláson, hogy "tudom mekkora a bűnöm de nagyon megbántam"? Naponta millió ilyen eset van. Dicséretes, hogy megpróbáltad megkeresni a tulajt, ezzel nincs is baj, de ezt a történetet itt le is kellett volna zárnod. Mit akarsz te önfeljelenteni? Mi lesz a következő, önostorozás? Önéheztetés? Seppuku?
Engedd már el.
Ha ennyire zavar, hagyjál cetlit.
De egyébként az autó használati eszköz, előfordulnak ilyen sérülések. Igen, én is jártam már úgy, hogy meghúzták az autómat, ráadásul pont amikor már meghirdettem eladásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!