Ilyen helyzet miatt megéri feljelentést tenni? (videó lent)
Nekem napi kb. 3-4 ilyen szokott lenni. Ha mindegyikkel rohannék a rendőrségre már beleőszültem volna.
Rengeteg barom van, a jobbkezes kereszteződéseknél különösen figyelni kell, nem csak jobbra nézel, balra is be kell pillantani. Pont az ilyenek miatt.
Én általában azon a véleményen vagyok, hogy ha már egyszer az erre hivatott társadalmi intézmény, azaz a rendőrség nem képes hatékonyan fellépni a tudatosan szabálytalankodók ellen, akkor ebben igenis segítenie kell az intézményt a társadalom többi tagjának és kinek-kinek ideje és energiája függvényében utánajárni a kirívó szabálytalanságoknak, megtéve a feljelentést.
Azonban itt egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy szándékosság állt fenn, mert nem látszik, milyen , a beláthatóságot korlátozó akadályok voltak esetleg, amelyek miatt akár későn is eszlelhetett téged. De akár az is lehet, hogy bamba volt es védett útvonalnak vélte azt, amin haladt. Ez azért nem a busz előtt ugrándozó motorháztetős idióta kategóriája...
"Nekem napi kb. 3-4 ilyen szokott lenni. Ha mindegyikkel rohannék a rendőrségre már beleőszültem volna"
Pontosan. Nekem szintén, ha mindegyiket beküldeném, már nem is élnék, nemhogy megőszültem volna. :D nem tudom mitől olyan fura ez... aki vezet, annak egy ilyen mar nem okoz meglepetést...
Ez teljesen sima volt.
Nem történt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!