Gáz ha kis emelkedőn is kézifékkel indulok?
Figyelt kérdés
Majdnem volt korábban egy koccanásom, mert sima labfekkel akartam indulni es meggurult a kocsi. Megijedtem es padlogazzal indultam el hogy ne guruljon tovabb. Azota kis emelkedon is kezifekkel indulok, ezzel meg soha nem volt semmi baj, csak kicsit lassabban megy mint labfekkel. Apam mikor bent ult mellettem mondogatta, hogy hagyjam a kezifeket csinaljam az nelkul, de nem mertem. Szerintetek sem kellene kezifekkel indulni? 1.6os benzines kocsim van ha ez szamit.2021. szept. 12. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nem, az lenne a gáz, ha visszagurulnál és balesetveszélyt okoznál.
3/7 anonim válasza:
Ha így érzed kényelmesnek nem.
6/7 anonim válasza:
Nem gáz, jól csinálod. De készülj fel, hogy nem mindenki ilyen ügyes, ne állj az előtted levő seggébe.
7/7 anonim válasza:
Ha van lehetőséged, gyakorold be forgalom nélküli helyen, hogy kézifék nélkül is el tudj indulni enyhébb emelkedőn. Amíg ez nem megy magabiztosan, persze használd a kéziféket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!