Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Átlag képességű tanulóvezető...

Átlag képességű tanulóvezető esetén mire elég a forgalmihoz szükséges minimum vezetési óraszám? Kb semmire? Mert a vizsgán átvergődik de valós forgalomban mi lesz vele?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Valós forgalomban, legalább 1 év, de inkább 2 mire meg lesz az a rutin, hogy el mer menni bárhova.
2021. aug. 26. 13:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy a vizsgán nem valós forgalom van, hanem statiszták, ha ezt tudom nem bámulom meg a zebrán annyira azt a csajt.
2021. aug. 26. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A valós forgalom sok szempontból jóval egyszerűbb, mint a vizsga. Ugyanis te döntöd el, hogy hova mész, mit vállalsz be.

Nem megy a párhuzamos parkolás szűk helyre? Tovább mész pár száz métert, és találsz nagyobb helyet. Hirtelen nem tudod eldönteni, szabad e balra menni a kereszteződésben? Mész egyenesen, majd elkanyarodsz a következőnél. Nem megy az Y fordulás? Megkerülsz egy háztömböt, és akkor nem kell ipszlinozni.

Szerintem ha valaki átmegy a vizsgán, annak van akkora tudása, hogy el tud vergődni úgy a forgalomban, hogy nem lesz ön és közveszélyes. A többibe meg majd belejön.

2021. aug. 26. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

3/3

Ja csak éppen tanuló mellett meg ott ül az oktató aki amúgy egy átlag órán 15x nyúl bele a vezetésbe

Szerintem 100ból 95 friss jogsis az első pár ezer km-en igencsak meg van szeppenve.

Amúgy a jogsi kb egy belépő szint, annyit jelent hogy nem vagy közveszélyes, el tudod vezetni az autót. Megtanulni vezetni utána pár év még

2021. aug. 26. 14:08
 5/12 A kérdező kommentje:

"Ja csak éppen tanuló mellett meg ott ül az oktató aki amúgy egy átlag órán 15x nyúl bele a vezetésbe"

így van!!!! én elsőre letettem a forgalmit (van aki háromszor megy neki) de eszembe nem jutna a közeli teszkónál messzebbre menni.

semmi nem vehetne rá hogy a csúcsban pl kimenjek az üllőire. csak egy példa.

semmi!!

max hajnali kettőkor.

pedig megvan a vizsga megvan a kötelező óraszám -mégse.

2021. aug. 26. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves jogsival sem megyek ki a csúcsba, de nem azért mert félnék, hanem teljesen értelmetlen. (100.000 km-eket vezettem már, egy részét csúcsforgalombnan.)

Friss jogsival pedig direkt mentem a belváros szűk utcáiba, hogy legyen rutinom.

Egy ideig mindenki izgul friss jogsival, de ha csak a sarokig mész vagy hajnalban, akkor sosem lesz rutinod.

A jogsi előtt már pár évet bringáztam versenyszűen, tehát a forgalomban nem féltem. Összesen 15x sem nyúlt bele az oktató a vezetésembe, nemhogy egy órán.

2021. aug. 26. 16:05
 7/12 A kérdező kommentje:

". Összesen 15x sem nyúlt bele az oktató a vezetésembe, nemhogy egy órán."

lehet hogy te ekkora zseni vagy de én oktatótól hallottam épp ezt a 15-ös számot, hogy legalább ennyiszer nyúl bele a vezetésbe.

egyszer számoltam és az óra felénél voltunk amikor már rég elhagytuk a 15-öt...

2021. aug. 26. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:

"egyszer számoltam és az óra felénél voltunk amikor már rég elhagytuk a 15-öt..."

Az óra felénél már gyakran aludt mellettem az oktató. :)

De írtam, hogy a forgalomban már szereztem rutint két keréken, csak az autót kellett megszoknom.

2021. aug. 26. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:

30.oran 1db hibapontal vizsgaztam.a hibapont az volt,hogy piros,sarga jelzesnel nem keszul fel az indulasra.

En kerdeztem az oktatom,mennyiszer nyul bele,gondoltam lehet eszre se veszem.de nem,nem nyult bele mar az utolso orakon.max szoban kozolte,hogy itt amugy, 30 as tabla volt,miert megyek majd 40 el.

Ennel nagyobb bajom meg ne legyen,a tobbiek igy is letoltak az utrol :) senki nem tartotta a 30 at.ahogy a 4 savoson sem tartja senki varosban az 50 et.

A 30 oraban felkeszultem arra,hogy egyedul vezessek,a tapasztalat,rutin,gyakorlat majd ezutan jon.ezzel tisztaban is vagyok,nem fogok egybol szaguldozni.

2021. aug. 28. 08:10
 10/12 A kérdező kommentje:

"A 30 oraban felkeszultem arra,hogy egyedul vezessek"

Hát én per pill a 45. órámnál tartok, megvan a vizsga ugyan, 30 óra után letettem, majd vettem még 15 órát pluszba de SEMMI A világon nem vehetne rá hogy valós komoly forgalomba kimenjek (pl Bp Üllői őt)

SEMMI!! HALÁLFÉLELMEM LENNE.

Ha én oda kimennék egyedül már csak a hullámat hoznák vissza.

Pedig megvan a vizsga megvan a jogsi.

2021. aug. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!