Tanulóvezető matricát érdemes feltenni?
Rég szereztem jogsit és nem vezettem, de újra vettem órákat és vezetek.
Ebből kifolyólag néha azért ügyetlenebb vagyok. A gyerekem is a kocsiban fog ülni, igyekszem biztonságosan vezetni. Budapesten, ha ez számít.
Érdemes kitenni a T-t, vagy inkább ne?
Még van határozva, hová kell tenni a kocsin?
Matrica jobb, vagy mágneses lap?
Van 1-2 hülye aki csak azért is megelőz, ha ott a T betű, viszont a többség helyén kezeli. Én kitettem anno, most is kitenném.
Budapesten szoktam közlekedni, ha látom, hogy valakinek kint van, türelmesen állok hozzá.
A hülyék minden áron eléd akarnak majd kerülni, a normálisak amúgyis levágják, hogy kezdő vagy és türelmesebbek lesznek.
Szerintem ne rakd ki.
Egyszerű a helyzet: kiteszed, és a saját tapasztalataid alapján eldöntöd, hogy marad, vagy leveszed...
Vannak érvek mellette, és ellene, sem szavazással, sem mások véleményével nem leszel igazán kisegítve.
Tedd ki nyugodtan, bármikor leveheted, ha úgy döntesz, mégsem kell.
Azzal számolj, hogy sok vezető nem szereti, ha T jelű autó megy előttük, és nem azért mert rossz indulatúak, ez megérne egy pszichológiai vizsgálatot, miért van így.
A hülyékről meg annyit, hogy ők a T jelzés nélkül is elébe vágnak a másiknak, vagy nem engedik be a sorba, náluk a T ezt a szokásukat csak erősíti, de nem ők vannak többségben.
Ez hülyeség, hogy szívatni fognak. Max hamarabb megjön az ingerenciájuk, hogy meg akarnak előzni, az meg váljék egészségükre. Ellenben sokan több helyet fognak hagyni (ha a lehetőség engedi) parkolásnál, emelkedőn pirosnál nem fognak a seggedbe állni, nem kapnak azonnal (akkora) dührohamot, ha másodszor is lefulladsz indulás helyett a zöldnél és hasonlók.
#8 akkor elég sok mindent be lehetne tiltatni, pl a napfényt, mert néha a szemedbe süt kritikus szituációban, a dugót, mert egyeseket felidegesít, a telefont, mert az autópályán fészbúkozás közben hirtelen másik sávban találja magát a delikvens, a gyerekeket, mert a hátsó ülésen szirénázva elvonhatják a figyelmet, stb. Gondolom azokat is be kéne tiltani, akik pl kilencvenes limitnél kilencvennel mennek, vagy akár 85-el, mert szar az út, nem ismerik a környéket, stb és ezáltal gonosz és előre megfontolt módon előzésre KÉNYSZERÍTIK a mögöttük haladó pl tuner józskákat akik 120-al szeretnék átrepülni a buckákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!