Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tanulóvezető matricát érdemes...

Tanulóvezető matricát érdemes feltenni?

Figyelt kérdés

Rég szereztem jogsit és nem vezettem, de újra vettem órákat és vezetek.

Ebből kifolyólag néha azért ügyetlenebb vagyok. A gyerekem is a kocsiban fog ülni, igyekszem biztonságosan vezetni. Budapesten, ha ez számít.

Érdemes kitenni a T-t, vagy inkább ne?

Még van határozva, hová kell tenni a kocsin?

Matrica jobb, vagy mágneses lap?

2020. szept. 20. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Én 2 éve szereztem a jogsit, de nem tettem ki ez alatt a kezdő periódus alatt. Feleslegesnek tartottam, hiszen a harmadik hónap vezetés után már bárhol elboldogultam. Nem számított, hogy csúcs forgalom vagy gyér forgalom vagy napsütés vagy hóesés. Na meg én kamionos szeretnék lenni, nehogy már majd pont én szarakodjak a T-vel :D Ez a felfogás is döntő tényező volt.

Meg ezt én is tapasztaltam, hogy a T-sekkel szemben fusztráltabbak az emberek.

Szerintem ne tedd ki. Azért kaptad meg a jogsit mert elvégre tudod kezelni az autót és ismered a KRESZ-t. Ha ez megvan forgalomba való vagy és ugyanolyan egyenértékű résztvevőnek számítasz a forgalomba mint az aki 25 éve vezet.

2020. szept. 21. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Tökéletesen mutatja a nem létező közlekedési morált és toleranciát, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerülhet. A válaszok csak hab a tortán.
2020. szept. 22. 03:10
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

èn nem tettem ki.

ha látok ilyent jobban figyelek, nagyobb távolság, udvariasabb vagyok vele, pl őt is beengedem.

èn is voltam kező nem szivattak, illik viszonozni...

az hogy ha van rajta arról nem tudok nyilatkozni

2020. szept. 26. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:
illetve számítok a lafulladásra.... nem egy hátrány ha belemegyek hátulról...
2020. szept. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!