Friss jogsisként hány km-t érdemes tapasztalt autóvezetó mellett levezetni?
Szerintem felesleges, mert te ülsz a kormánynál és nem az apukád, ő semmit sem tud tenni kivéve ha oktató, plusz ha balesetnél esetleg belenyúl a kormányba őt is felelősségre vonják.
Amúgy én nem hagytam magamat anno, megmondtam hogy majd akkor dumáljon ha ő vezet.
Ez teljesen egyénfüggő.
Egyébként meg sokra mész vele, ha egy utolsó üres faluban levezetsz 5000 km-t, aztán mennél Pestre mondjuk
Ez egyénfüggő. Leírom az én esetemet:
2009 januárjában megszereztem a B kategóriás jogosítványomat. Egy kisvárosban tanultam vezetni. Miután meg lett a B-s jogsim, 2012-ig mindössze 30km-t vezettem személyautót (ebből kb 5km-t más mellett, a maradék 25km-t egyedül). Ennek ellenére 2012-ben így csináltam meg kamionra is a jogsit, hogy személyautót mindössze ennyit vezettem (C kategóriát és a GKI-t Csepelen, E kategóriát Cegléden). Utána pedig egyből mentem kamionozni, de személyautóm még nem volt ezután 3 évig.
Félelmetesen hangzik? Igen. Ettől függetlenül azóta is balesetmentesen vezetek kamiont is és immáron 2015 óta személyautót is.
Ezt neked kell érezned, hogy mennyire fontos, hogy legyen melletted valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!