Körforgalomban előzés miatt padkát fogtam, csúnyán megsérült a bal első felnim. Érdemes további lépéseket tennem?
Ott helyben kellett volna megállni, és intézkedni.
Én azért kíváncsi lennék arra is, hogy a másik fél hogy adja elő ezt a sztorit, mert ez így elég meredek, pont egy tanulóvezetőt nem fognak belevinni egy ilyen szituációba. Lehet, hogy a te manővered volt megtévesztő.
Hát feljelenteni szerintem fölösleges, max ha iskola nevét tudnám, én inkább elmennék, és megbeszélném vele, hogy legalább szálljon be a javításba.
Tanuló vezető, ne kezdje már rendőrséggel a dolgot, lehet bepánikolt stb, gondolom oktatótól is kapott.
Én nem teljesen értem a szitut.
"... az egyik körforgalomban szó szerint megelőzött (vagy ki akart menni a kettes kijáraton, de meggondolta magát) egy tanulóvezető. Hogy ne vigye a jobb tükrömet, lehúzódtam a körfogalom belseje felé"
Mindketten bent voltatok, és ők tőled jobbra haladtak, jól értem? Hogy kerültél melléjük? Nekem a leírásodból úgy tűnik, hogy te előzted őket balról.
Az ilyen szitukat amúgy ki kellene védenie az oktatónak. Ha kár van, azt meg fizeti a speciális biztosítása.
#7 Az, ami kiterjed az összes tanulójára is.
Nem sima KGFB/Casco-t kötnek.
#9-es, nincs ilyen. Édesapám közel 40 évig volt oktató, semmilyen "speciális" biztosítás nincs.
A kötelező -esetlegesen casco- ugyanúgy működik náluk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!