Friss jogosítvány. Érdemes kitenni az autóra a T betűt, vagy sem?
Pár hete kaptam kézhez a jogosítványt, azóta vezetgetek. Van bennem kétely, hogy kitegyek-e az autóra egy T betűt, vagy ne.
Azt veszem észre, hogy eszméletlen parasztok az emberek. Türelmesebbek lennének, ha jelzem, hogy kezdő vagyok, vagy még bunkóbbak? Mik a tapasztalatok?
Csak egy példát mondok, hogy érzékeltessem, mire gondolok: egyenes útszakasz, 70-es tábla, gyér forgalom, mögöttem csak egy autó. Jön egy vasúti felüljáró híd, ahol csak 40-nel lehet menni, a hídon nyilván záróvonal van,a híd előtt és után is kanyar van. Én lelassítok, a mögöttem lévő nem, így rögtön beleáll az autóm s*ggébe, pedig mögötte senki nincs, nyugodtan tarthatna nagyobb követési távolságot, de nem, ő rám mászik, és nyomja a dudát, mert végülis az én k*rva anyámat, hogy a 40-es táblánál 40-nel megyek. Volt még egy-két hasonló szituáció.
Szerintetek egy T betűvel ki lehetne ezt "védeni"?
"sàrgànàl gàzt ad egy rutinus vezető, egy kezdő meg megpróbàl mèg àtmenni."
A hülye ad gázt, a rutinos lassít és megáll.
27#Jó tanulàst... Mert nem hirtelen lesz piros.... illetve X sebessèghatàrnàl X mp ig sàrgànak kell lennie a làmpànak. . ès szabvàny a sàrga jelzès hossza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!