Friss jogosítvány. Érdemes kitenni az autóra a T betűt, vagy sem?
Pár hete kaptam kézhez a jogosítványt, azóta vezetgetek. Van bennem kétely, hogy kitegyek-e az autóra egy T betűt, vagy ne.
Azt veszem észre, hogy eszméletlen parasztok az emberek. Türelmesebbek lennének, ha jelzem, hogy kezdő vagyok, vagy még bunkóbbak? Mik a tapasztalatok?
Csak egy példát mondok, hogy érzékeltessem, mire gondolok: egyenes útszakasz, 70-es tábla, gyér forgalom, mögöttem csak egy autó. Jön egy vasúti felüljáró híd, ahol csak 40-nel lehet menni, a hídon nyilván záróvonal van,a híd előtt és után is kanyar van. Én lelassítok, a mögöttem lévő nem, így rögtön beleáll az autóm s*ggébe, pedig mögötte senki nincs, nyugodtan tarthatna nagyobb követési távolságot, de nem, ő rám mászik, és nyomja a dudát, mert végülis az én k*rva anyámat, hogy a 40-es táblánál 40-nel megyek. Volt még egy-két hasonló szituáció.
Szerintetek egy T betűvel ki lehetne ezt "védeni"?
Szerintem csak rosszabb lesz a T betűvel!
Ez a magyar vezetési stílus és nyugodtan kezdhersz hozzászokni már most... Jobb nem lesz
Hát a fene se tudja.
Egyrészt vannak akik türelmesebbek lesznek, normálisan kezelik a dolgokat. Mondjuk az ilyenek akkor sem kapnak agyvérzést, ha T-betű nélküli kezdő fullad le előttük és "buknak" egy lápmát ezért.
Aki meg türelmetlen agresszív paraszt, az kifejezetten lehezelő lehet a T-betűsökkel szemben (is).
Mondjuk összegezve aki paraszt az amúgy is paraszt, a többiek meg egy kicsit elnézőbbek lehetnek.
Tedd ki a T betűt ha bizonytalan vagy még magadban, ugyanis én sokkal elfogadóbb vagyok velük. Legalább felvállalja, hogy ő nem annyira rutinos, hiszen akinél ez nincs kint, annál mindenki úgy értelmezi, hogy kellő rutinnal rendelkezik.
Úgyhogy nem szégyen kirakni.
engem, amikor még oktatáson voltam, a tanulókocsiban, ugyanúgy ledudáltak, sőt, már az első forgalomba kerülésemkor, azért mert megálltam a sárgánál, és a mögöttem lévő sem tudott átmenni a piroson..
úgyhogy én mikor megkaptam a jogsit, eszembe nem jutott kitenni a T-t, és nem bánom, és amúgy azóta nem is dudáltak le
ne foglalkozz vele ha türelmetlenek, és ne érezd rosszul magad amiért betartod a szabályt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!