Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyen sz@r a Lamax S9...

Miért ilyen sz@r a Lamax S9 Dual frontkamera minősége?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag a szemközti sávban elhaladó autók rendszámát csak akkor lehet nagy nehezen leolvasni, ha a legközelebbi pillanatban szerencsével pause-olom a videót és bízom benne, hogy a képminőség abban a képkockában épp jó lesz. Amúgy az előttem haladó kocsiét már 5-10 méterről se lehet leolvasni max akkor ha pirosnál várakozik a sor. Akkor nagyjából látszik.

Nyilván fullHD-ra van állítva. Nagyon promózva van ez a kamera, azért vettem meg, de ha ilyen sz*r a front kamera, akkor a hátsó milyen lehet...

Az én gépem lehet gyári hibás vagy valami codec probléma lehet (potPlayert használok), de a youtube-on se tiltana le a személyiségi jog miatt annyira tré minőségű, hogy tényleg csak full közeli állóképen látszik a rendszám.

Lassan bánom már hogy nem inkább a Xiaomi kameráját vettem meg, ami 4K-s, igaz nekem a tolatás miatt is volt fontos a képernyő.

2021. aug. 22. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A "jó ár-érték" arány egy klasszik marketinges át.aszás. Telerakják olyan "extrával" az ilyen cuccokat amire semmi szükség, cserébe semmi de semmi pluszt nem tud az érdemi, elsődleges használatában.

Krisztiánka meg egy sunyi alak.

2021. aug. 23. 15:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Két kamerás rendszer ennél olcsóbban már a hardver rovására megy.

A szoftveres marhaságokban egyetértünk.

2021. aug. 23. 15:32
 13/13 A kérdező kommentje:
#9: Azta k**va, nem is tudtam, hogy ilyen dashcam-ek is vannak. Jó mondjuk TV-ből is van 3 milliós, de azt gondoltam, hogy 80-ért (semmi mást nem csinál csak rögzít) már alap a tűéles kép. 80k-ért már sima Samsung okosteló is készít min. ilyen minőségű képeket és azért az ezer másra jó. Summa summárum meglepődtem, hogy ilyen gagyi a kamerája egy fullHD-s kamerának (és nemcsak az élesség a gáz, hanem a dinamikatartomány.
2021. aug. 23. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!