Miért ilyen sz@r a Lamax S9 Dual frontkamera minősége?
Gyakorlatilag a szemközti sávban elhaladó autók rendszámát csak akkor lehet nagy nehezen leolvasni, ha a legközelebbi pillanatban szerencsével pause-olom a videót és bízom benne, hogy a képminőség abban a képkockában épp jó lesz. Amúgy az előttem haladó kocsiét már 5-10 méterről se lehet leolvasni max akkor ha pirosnál várakozik a sor. Akkor nagyjából látszik.
Nyilván fullHD-ra van állítva. Nagyon promózva van ez a kamera, azért vettem meg, de ha ilyen sz*r a front kamera, akkor a hátsó milyen lehet...
Az én gépem lehet gyári hibás vagy valami codec probléma lehet (potPlayert használok), de a youtube-on se tiltana le a személyiségi jog miatt annyira tré minőségű, hogy tényleg csak full közeli állóképen látszik a rendszám.
Lassan bánom már hogy nem inkább a Xiaomi kameráját vettem meg, ami 4K-s, igaz nekem a tolatás miatt is volt fontos a képernyő.
A "jó ár-érték" arány egy klasszik marketinges át.aszás. Telerakják olyan "extrával" az ilyen cuccokat amire semmi szükség, cserébe semmi de semmi pluszt nem tud az érdemi, elsődleges használatában.
Krisztiánka meg egy sunyi alak.
Két kamerás rendszer ennél olcsóbban már a hardver rovására megy.
A szoftveres marhaságokban egyetértünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!