Dombos lampanal kuplungos indulás vagy kézifékes?
Milyen az a dombos lámpa?
Púpja van neki?
#12 Nem mondod, hogy minden egyes olyan lámpánál ahol az út egyenletlensége miatt gurul kicsit az autó behúzod a kéziféket.
Miattad nem halad dinamikusan a forgalom mert mire zöldre vált a lámpa, te még a váltóval meg a kézifékkel vacakolsz aztán csodálkozol ha rád dudálnak.
Érdekes folyamat, én nem használok ilyen módszert, de faterom se aki asszem szintúgy 32 éve vezet, emellett rallyzik és megkülönböztető jelzésű gépkocsit is vezetett 15 évig és másfél millió kilómétert tett meg. Szinte mindig a féket tapossa ha gurul pirosnál.
Akkor ezek szerint ő is amatőr?
Közel 40 éves rutinnal én nem rángatom a kéziféket. Ehhez persze gyakorlat is kell, meg érezni kell az autót.
Keress egy nyugodt helyet, ahol senkit nem zavarsz, és gyakorolj! Hidd el, kis köbcentis, kis teljesítményű autóval is lehet "kuplungosan" indulni hegyre felfelé. 1.3 ccm és 60 ló van alattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!