Dombos lampanal kuplungos indulás vagy kézifékes?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Kuplungos labfekes
Kezifek
23 szavazat
1/17 anonim válasza:
Kézifékes. Amikor már fog a kuplung, czúsztatod és elengeded a féket.
2/17 anonim válasza:
Lefelé v. felfelé???
Felfelé mindenképpen kézifékes.
3/17 anonim válasza:
Nálam domb meredekségének mértékétől függ. Ha nem vészes, akkor csak lábfékkel oldom meg, viszont ha meredekebb, akkor kézifékkel inkább.
4/17 anonim válasza:
kézifékes. ez hogy lehet kérdés?
5/17 A kérdező kommentje:
Hogy hogy lehet kérdés? Csomonal látom h emelkedon ég a feklampa álló helyzetbe :D
2020. okt. 29. 12:24
6/17 anonim válasza:
Mert érzik az autót és el tudnak kapásból indulni, nem gurulnak közben vissza fél métert.
Aki meg nem tud elindulni emelkedőn (nem tud vezetni), az inkább behúzza
7/17 anonim válasza:
Vagy automata, és akkor azért állnak a féken, hogy ne csorogjanak előre. Nem azért, mett olyan hűdenagyon érzik az automata sebváltós autót :p
8/17 anonim válasza:
Nem azért de sok emelkedős helyről indultam már álló helyzetben, főleg a hegyekben volt ilyen néhány STOP tábla esetén, de jól bírta a kis ezerhetes turbódízel kézifék nélkül is. Nem gurultam vissza semmit induláskor se.
Se fél éves jogsival se most hat évessel.
9/17 anonim válasza:
Én azért nem húzom be a kéziféket emelkedőn, mert van dombsegéd az autómban (fék pedál felengedése 5 másodpercig nem enged el a fék, addig meg bőven tudok váltani + gázt is adni) :)
10/17 A kérdező kommentje:
Jó hat dizellel egyszerűbb, gatloval meg pláne. Nekünk 1.2es haragos autónk van szóval Ja :DD
2020. okt. 30. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!